Een attente dj voor het feest vind je bij Ambitious

Ook in België zijn onze dj’s wel eens aan het feesten achter de draaitafels. In Sprimont draaien onze attente allround dj’s op een huwelijksfeest of bedrijfsevenement in Chateau de Presseux. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Ook voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in België kan je prima bij Ambitious terecht. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget.

Chateau de Presseux

een sprookjesachtig kasteel

De romantische slingerweg voert je naar Chateau de Presseux: een ideale trouwlocatie in de groene gordel van Luik. Vanuit het kasteel kijk je uit op het omliggende park en de bosrand waar af en toe een hert of ree zich laat zien. Het landgoed bestaat uit het eigenlijke kasteel, een koetshuis, het rentmeesterhuis en een echte authentieke kapel. Zodra je het kasteel binnenstapt, word je verwelkomd door de uitbundige kroonluchter. Vanuit de entree stap je de receptieruimte in die sfeer ademt van een sprookjesachtig jachtslot: grote leunstoelen, romantische schilderijen, glas in lood, een open haard en het mooie eikenhout houden de romantische sfeer van het kasteel vast. Grote deuren geven toegang tot de overdekte veranda en het groene park, waar het zomers heerlijk toeven is. Tegenover het chateau ligt het volledig gerenoveerde koetshuis dat als feestlocatie dient en extra vertrekken heeft. In het koetshuis zijn zoveel mogelijk oude elementen bewaard gebleven, om de oorspronkelijke sfeer vast te houden. Zo vind je in een van de twee feestzalen nog de hardstenen drinkbakken van de paarden, en de ruif waar ze het nodige hooi vonden. Op de plek waar vroeger de koets stond zijn achter de originele houten toegangspoort grote glazen deuren geplaatst. Met de houten poort open, heb je zo een verbluffende doorkijk op het landgoed en ’s nachts op de sterrenhemel terwijl binnen het feest doorgaat. Zie hier wat voorbeeld foto’s van onze show in het Koetshuis van deze prachtige locatie.

  • dj-sprimont-chateau-presseux-white-basis-led-1
  • dj-sprimont-chateau-presseux-floorspots
  • dj-sprimont-chateau-presseux-koetshuis-2
  • dj-sprimont-chateau-presseux-koetshuis-1

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

We denken altijd graag mee en doen bijna altijd een maatwerk offerte op basis van alle aangegeven wensen en eventueel een richtbudget. Ook benieuwd wat wij voor jouw feest of evenement zouden kunnen betekenen? Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin