DJ huren in Zoetermeer voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Zoetermeer?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Zoetermeer huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Zoetermeer voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest in Zoetermeer moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Zoetermeer boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Zoetermeer. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Zoetermeer zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Zoetermeer. Vier het met Ambitious.
DJ in Zoetermeer huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een , gala, themafeest of openbaar culinair evenement in Zoetermeer. Maak indruk met Ambitious.

DJ in Zoetermeer huren, inhuren of boeken Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Zoetermeer. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Zoetermeer gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Zoetermeer

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Zoetermeer huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Zoetermeer voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Zoetermeer inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Zoetermeer

DJ huren in Dekker Zoetermeer bruiloft met Ambitious DJ-Show

Dekker Zoetermeer: Sporten, party & conferenties

Dekker Zoetermeer – dé locatie met de ideale combinatie van sport, entertainment, restaurants en vergadermogelijkheden. De veelzijdigheid in aanbod in combinatie met een gastvrij team maakt Dekker Zoetermeer de perfecte plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen & workshops, bijzondere feestjes zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft, of gewoon een leuke dag uit. Van maart tot oktober is het stadsstrand geopend, gelegen aan het water en te bereiken via restaurant Sweet Lake Italy. Je vindt hier een zonovergoten terras, fijne loungeplekken én speelfaciliteiten voor de kleintjes – een unieke plek in Zoetermeer
DJ huren in Zoetermeer Ambitious dj bruiloft boeken

't Wapen van Zoetermeer: Nostalgie van 'In De Drie Hooibargen'

Het prachtige authentieke pand, voorheen een boerderij, is al decennia lang een geliefde locatie voor het vieren van elke denkbare gelegenheid. ’t Wapen van Zoetermeer (voorheen alom bekend als “In de drie Hooibargen”) beschikt over sfeervolle zalen, diverse terrassen, een uitgebreide keuken, zeer ruime parkeergelegenheid en een uitstekende service met warme gastvrijheid. Ook de zorg van de kinderen nemen ze graag over, zij kunnen zich onder begeleiding helemaal uitleven op de grote speelzolder! En om een perfecte huwelijksdag in stijl af te sluiten, of misschien zelfs wel te beginnen, kan je gebruik maken van de prachtige, authentieke bruidssuites. Deze mooie suites bevinden zich boven de trouwzaal en je bent dus al gelijk op locatie. Onze dj’s verzorgen geregeld (huwelijks)feesten in diverse zalen van deze sfeervolle locatie. 
DJ in Zoetermeer huren bij Hoeve Kromwijk voor exclusieve bruiloft met dj-show van Ambitious boeken

Hoeve Kromwijk: Geniet van betaalbare klasse


Hoeve Kromwijk is van oorsprong een monumentale boerderij uit 1871 dat na een grote brand in 1999 weer geheel is gerestaureerd. Nu is het een sfeervol restaurant waar ook gezellige huwelijksfeesten en personeelsfeesten gegeven kunnen worden. Hoeve Kromwijk is de ideale trouwlocatie om uw bruiloft te vieren, foto’s te maken in de prachtige omgeving en uw bruidstaart aan te snijden. Je kunt bij Hoeve Kromwijk terecht voor verschillende arrangementen. Van vergadering tot zakelijke diners, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een walking dinner of feestavond behoort tot de mogelijkheden. Wij komen hier graag met onze attente allround dj’s om de feestmuziek te verzorgen. Ook op de eerste verdieping is het mogelijk om een feestavond te verzorgen. We moeten dan wel via de trap onze apparatuur naar boven sjouwen. 

DJ boeken in Landgoed De Sniep exclusieve dj-show van Ambitious huren

Restaurant & Hotel De Sniep: Een begrip in Zoetermeer

Landgoed de Sniep in Zoetermeer is de exclusieve locatie voor een goed ontbijt, private dining of overnachting. Ook is de Sniep de exclusieve locatie voor al jullie feesten, bruiloften, partijen, vergaderingen en zakelijk evenement. Al meer dan 40 jaar is de Sniep in Zoetermeer een gedegen en stabiele naam waar service, kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan. In de loop van de jaren is er veel veranderd in Zoetermeer. In ruim veertig jaar is de Sniep een begrip geworden en spreekt men van Landgoed de Sniep. Tussen het stadspark en het centrum in ligt gelegen Landgoed de Sniep met kleinschalig boetiekhotel en het hoofdgebouw met karakteristieke entree met glas en lood ramen. Vanaf 1 maart slaat de Sniep een nieuwe weg in. We gaan ons meer focussen op exclusieve gezelschappen

DJ in Zoetermeer Hofstede Meerzicht bruiloft met dj-show Ambitious boeken

Hofstede Meerzicht: Laat je eens verrassen

Verlang je naar een romantische avond? Naar een onvergetelijke ervaring? Dan ben je van harte welkom bij  Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. De accommodaties lenen zich uitstekend voor privé diners en feesten maar ook voor zakelijke bijeenkomsten en condoleances. Van kleine vergaderingen in de wijnhooiberg tot een product-presentatie in de Grote Zaal voor maximaal 150 personen. De Grote Zaal kan ook worden gebruikt voor bruiloften en feestavonden. 
DJ boeken in Zoetermeer 2B Home Event Centre voor 30e en 40e verjaardagsfeest dj-show van Ambitious inhuren

Zoetermeer 2B Home Event Centre: Trendy & Hip

In het prachtige Vernèdepark in Zoetermeer vind je de toplocatie 2B-Home Event Centre. In dit partycentrum in Zoetermeer verzorgen ze met gemak een complete bruiloft, een gezellige receptie, een knallend feest, maar je kan er ook terecht voor een stijlvolle uitvaartdienst; ze creëren letterlijk voor elke gelegenheid de juiste ambiance. De moderne en sfeervolle zalen zijn te huren voor scherpe all-in prijzen en zijn geschikt voor totaal 500 personen. 
DJ hureen in Zoetermeer in Hoeve Zzamen

Hoeve Zzamen: Unieke plek om tot elkaar te komen

Welkom bij Hoeve Zzamen, inspiratie-locatie pur sang! Een verborgen parel in het hartje van de randstad, letterlijk op de grens van Den Haag en Zoetermeer. De hoeve is eind 2015 in gebruik genomen na een grondige restauratie van ruim 1,5 jaar. Opvallend is hoe de oude details sfeervol bewaard zijn gebleven, gecombineerd met hedendaags design. Dit geeft een warme sfeer en is een lust voor het oog. Zodra je het erf op loopt ervaar je direct het gevoel van thuiskomen. Kortom: een unieke plek om samen tot elkaar te komen!

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?