Persoonlijke dj-show huren voor jouw feest of evenement

Jouw feest nog persoonlijker?

Maak je feest persoonlijk met jouw ontwerp en jouw muziek

Persoonlijke dj-show huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Persoonlijke dj-show door dj-meubel met jouw ontwerp
  • Vriendelijke dj die jouw muziek en verzoekjes wél draait
  • Trouwfeest, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Ervaren en professionele dj met apparatuur
  • Reserve dj en apparatuur stand-by
  • Drive-in show voor Sweet 16, 21e, 30e, 40e en 50e verjaardag
  • Persoonlijke dj-show voor personeelsfeest of ander feest
  • All-in, dus ook inclusief BTW, reiskosten, op- en afbouw

Persoonlijke dj-show zoeken Banner DJ-Show boeken

Banner DJ-Show van Ambitious persoonlijk, compleet en professioneel

Jouw ontwerp en jouw muziek

Jij zoekt dus een goede allround dj die niet alleen jouw feest of event onvergetelijk maakt, maar ook echt jouw feest maakt. Dan zit je goed met de Banner DJ-show van Ambitious. Met deze persoonlijke drive-in show boek je een vriendelijke en veelzijdige dj en alle apparatuur met de flexibiliteit en garanties van een professionele partij. De apparatuur van deze basis show bestaat uit een Banner dj-meubel van 1,70 meter breed, 1,20 meter hoog en 0,5 meter diep. Voor de banner in het meubel lever je zelf je eigen, persoonlijke ontwerp aan. De kosten voor het bedrukken, maken en verzenden van de banner zijn voor ons. Eventuele ontwerpkosten zijn voor jou. De lichtshow bestaat uit acht led lichtspots die vier aan vier verdeeld worden over twee lichtstatieven. Deze disco-lampen kunnen op een vaste stand, eventueel gedimd, van kleur verspringen en knipperen. Daaronder hangen vier geluidsgestuurde schakeleffecten. Deze reageren op het geluid, wanneer aangezet. De geluidsset bestaat uit twee kwalitatief hoge tonen speakers en twee bass, lage tonen speakers verbonden met tussenpalen. Met deze geluidsset kunnen we een groep van maximaal 150 personen goed vermaken. Wil je toch een ander dj-meubel en/of moderner verlichting? Ook geen probleem. We passen en meten net zo lang tot de show helemaal naar jouw wens is. Ambitious verzorgt al sinds 1996 dj-shows voor elke stijl en budget.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Banner DJ-Show voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Banner DJ-Show boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Banner DJ-Show inhuren met dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de Banner DJ-Show     

Banner DJ-Show huren voor bruiloft, bedrijfsevenement of verjaardag

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

De Banner DJ-Show is zeer geschikt voor intieme feesten en borrels zoals een (jubileum) bruiloft, verjaardagsfeest en bedrijfsborrel of personeelsfeest. De apparatuur neemt weinig ruimte in beslag en we matchen een Ambitious dj aan jouw wensen. Met onze vragenlijst inventariseren we je wensen. Na de match belt in de week van het feest de dj om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Ons feestteam neemt deze week ook contact op met de feestlocatie om onder andere de op- en afbouw af te stemmen. Wil je zelf de dj bepalen of uitzoeken? Dat kan. Afhankelijk van de dj, is er een toeslag wanneer wij bij de boeking een bepaalde dj garanderen

Persoonlijke DJ-Show huren Black & White Banner DJ-Show boeken

Uitbreidingen, upgrade, verzekering en MADIWODO-korting

Is deze Banner DJ-Show (nog) niet wat je zoekt? In een handomdraai vervangen we de geluidsset, lichtshow of dj-meubel. Als alternatieve pakketten adviseren we onze Black & White Banner DJ-Show van € 875,00. Dit is onze Black & White DJ-Show maar dan met Wit Banner DJ-meubel. Voor extra sfeer kunnen we floorspots, schakeleffecten, een muzikant zoals een saxofonist, videoclips of karaoke met één of meer schermen meenemen. Hou je een privé-feest op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan kom je in aanmerking voor onze MADIWODO-korting. Deze korting is maar liefst 15%! Deze korting geldt dus niet voor bedrijven, niet in combinatie met andere kortingen, niet op feestdagen en niet op de dag voor Hemelvaart & andere (doordeweekse) populaire of bijzondere data zoals 1, 2, 10, 19, 20 en 19 september. We treden dan wel maximaal vier uur op. Tenslotte adviseren wij je om het event te verzekeren. Dat kan ook middels onze Annuleringsvoorziening voor het vaste bedrag van € 30,00. Kortom, geef ons je wensen door en we blijven net zolang puzzelen tot ons voorstel naar jouw wens is. 

Banner DJ-Show voor feest zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Vergelijk verschillende dj-shows op onze demo avond

Wil je de Banner DJ-Show vergelijken met andere dj-shows van Ambitious of met eigen ogen zien of deze aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ontmoet ook onze dj's en feestteam die je vragen beantwoorden en je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
Banner DJ-Show boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om de Banner DJ-Show te boeken, maar je zit er (nog) niet aan vast. Pas als je een optie op een show hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief eventuele uitbreidingen - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Banner DJ-Show boeken € 600,00

€ 715,00 incl. transport & bouw

Black & White Banner DJ-Show boeken € 775,00

Black & White Banner

€ 875,00 incl. transport & bouw
DJ-garantie erbij + € 100,00

DJ-garantie

+ € 100,00
Zender(s) en koptelefoons erbij boeken prijs op aanvraag

Silent DJ

prijs op aanvraag
Videoclips & visuals erbij boeken prijs op aanvraag

Videoclips & visuals

prijs op aanvraag
Saxofonist erbij boeken + € 425,00

Saxofonist

+ € 475,00 max. 4 uur

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met onze Banner DJ-Show?