DJ huren in Ouddorp voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Ouddorp?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Ouddorp huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Ouddorp voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest in Ouddorp moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Ouddorp boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Ouddorp. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Ouddorp zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, 30e of 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Ouddorp. Vier het met Ambitious.
DJ in Ouddorp huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar evenement in Ouddorp. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Ouddorp huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Ouddorp. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Ouddorp gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Ouddorp huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Ouddorp voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Ouddorp inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Ouddorp

DJ huren in Werelds te Ouddorp voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Werelds aan het Strand: Food | Winebar | Lounge | Beach | Events


Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Werelds aan het Strand. Deze splinternieuwe beachclub is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een spectaculaire baai. Dit maakt Werelds aan het Strand tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag. 
DJ huren in Fletcher Hotel Duinzicht te Ouddorp voor voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Fletcher Hotel Duinzicht: Op loopafstand van het strand

Vanuit je hotelkamer zo door lopen naar het strand voor een heerlijke wandeling: bij Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is het mogelijk! Na een wandeling kan je in het culinaire à la carte restaurant van het hotel genieten van heerlijke gerechten. Maar ook trouwen kan hier in de stijlvolle Duinzaal. En voor de feestavond sturen wij graag één van onze attente allround deejays. 

DJ boeken in Port Zélande te Ouddorp voor voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Centerparcs Port Zélande: Vakantiepark in Ouddorp

Gelegen tussen het Grevelingenmeer en een van de mooiste Noordzeestranden vind je het vakantiepark Center Parcs Port Zélande: Ideaal om te duiken en voor de meest uiteenlopende water- en strandsporten. Maar ook eten, drinken, shoppen, flaneren en genieten van live-entertainment. Onder de palmbomen is er keuze uit 5 restaurants en gezellige terrasjes en ’s avonds barst er geweldig live-entertainment los. En wanneer je hier een ruimte afhuurt voor een gezellig familiefeest of bedrijfsevenement komen onze dj’s graag mee feesten.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?