DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Gouda?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Gouda huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Gouda voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Gouda moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Gouda boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Gouda. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Gouda. Vier het met Ambitious.
DJ in Gouda huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Gouda. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Gouda. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Gouda gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Gouda

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Gouda huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Gouda voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Gouda inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Gouda 

Brasserie Bar De Zalm

Brasserie Bar, Koeien en Kaas, The Club Room en de Agnietenkapel

Dit eeuwenoude centraal gelegen pand aan de Markt in Gouda biedt meerdere zalen waar de dj's van Ambitious optreden. De Brasserie en Bar op de begane grond met het terras aan de Markt. Elke eerste vrijdag van de maand faciliteren wij de Friday Afternoon Drink (#fad). Boven de brasserie en bar is The Club Room. Achter de brasserie bevindt zich Restaurant Koeien en Kaas. Deze wordt ook verhuurd voor zakelijke events en trouwfeesten. Op één minuut wandelen ligt de Agnietenkapel die De Zalm gebruikt voor de bruiloft ceremonie. 

Het Oude Stadhuys van Gouda

Burgerhal op begane grond en Sterrenzaal op 1e verdieping in oudste Stadhuis

Onder het oudste stadhuis van Nederland bevindt zich de Burgerhal of Burgerzaal. Deze feestzaal heeft een vaste dj-booth, geluidsinstallatie en basis LED verlichting. De dj van Ambitious neemt alleen eigen dj-gear mee. Als extra optie verzorgen wij hier regelmatig bewegend licht. Boven in het stadhuis kan ook gefeest worden in de Sterrenzaal. Voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest in deze zaal moet wel een volledige dj-show worden ingevlogen. 

De Spiegeltent

Prachtige facetspiegels in de panelen en pilaren en romantische nisjes

In deze schitterende zaal maken wij verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. Ook hangt er al verlichting. Wij verzorgen hier vaak een dj met een dj-meubel. DJ's nemen soms extra licht mee om extra sfeer te maken tijdens privé-feesten en zakelijk evenementen. Er hangt een projectiescherm en beamer boven het podium. Zo is het ook makkelijk om bij ons een dj met videoclips of vj in te huren. Zie hier het filmpje van Allround VJ Klaas met saxofonist Remko. 
DJ in Gouda boeken voor exclusieve bruiloft dj in LF Gouda de oude Lichtfabriek

LF Gouda in de oude Lichtfabriek van Gouda op het balkon, in het Restaurant of in de Feestzaal

Geniet van het industriële erfgoed LF Gouda in de historische binnenstad van Gouda. Feesten zoals bruiloften, verjaardagen en personeelsfeesten vinden doorgaans plaats in de feestzaal beneden. Hier maken we verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. De ontbrekende apparatuur zoals dj-meubel, lichtshow en eventuele extra opties verzorgen wij. Het restaurant op de eerste verdieping wordt ook wel eens vrijgemaakt voor een groot of exclusief feest. Het leuke is van deze zaal is dat de dj op meerdere plekken kan staan: voor het raam, naast de bar of boven op het balkon (!). 

DJ in Gouda boeken in Le Patapouf voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Le Patapouf heeft de Statenzaal, Koopmanszaal, Heerenzaal en de sfeervolle Binnentuin

Le Patapouf is een goed bereikbaar Zalen- & Partycentrum in Gouda. Het pand is multifunctioneel, wat het perfect geschikt maakt voor zowel grote- als kleine groepen met verschillende bestemmingen en wensen. Een verjaardagsfeest, bruiloft of personeelsfeest met DJ van Ambitious is meestal in de Koopmanszaal. Zie hier voor een foto van een White Exclusive dj-meubel met Basic lichtshow een geluidsset tot 150 personen en een sterrendoek

Brasserie IJsselweide

Brasserie IJsselweide met vele mogelijkheden en veel ruimte voor parkeren

Brasserie IJsselweide biedt plaats aan gezelschappen tot 400 personen. Met alle mogelijke combinaties in golf, footgolf, workshops en bijvoorbeeld solextours zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. De dj’s van Ambitious verzorgen hier zowel binnen als buiten de muziek. Buiten begeleiden we de huwelijksceremonie of hebben we een drive-in show staan voor een themafeest. Binnen verzorgen we veelal verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsborrels
DJ huren in Gouda Best Western Hotel bedrijfsevenement

Best Western Hotel Gouda feesten en overnachten in centrum Gouda

Met een centrale ligging in de Randstad vormt ons hotel de ideale locatie om evenementen te organiseren. Het hotel heeft uitstekende vergader- en conferentiefaciliteiten. De 6 multifunctionele zalen hebben een totaalcapaciteit van maximaal 300 personen in theateropstelling en 500 personen voor feestelijke evenementen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi. Bij mooi weer kunnen gasten ook gebruik maken van de patio van 400 m2 op de 1e etage.

Culifeest Gouda 2017

Van Gouda Culinair in het Houtmansplantsoen naar Culifeest op GOUDasfalt

Zondag 3 september 2017 was de laatste dag van het openbaar culinair festival Culifeest op het terrein van GOUDasfalt te Gouda. Op deze Lazy Sunday Lounge trad dj met saxofonist Sax Up The DJ op. Ze speelden hun zelf genaamde Easybeats repertoire dat zich uitstekend leent voor een openbaar culinair evenement als deze.
DJ in Gouda huren Ambitious DJ boeken voor tijdens Tour de France Etappe 2 in 2015

De Tourkaravaan reed op 5 juli 2015 over de Fluwelensingel, Blekersingel en Kattensingel van Gouda

In 2015 passeerde de gehele Tour de France tourkaravaan Gouda. De Gemeente Gouda wilde muziek en gezelligheid op het drukste punt in Gouda. In opdracht van Ambitious draaide DJ Johan Post hier alle Tour de France klassiekers. Regelmatig liet hij de Tour de France toeter voorbij komen bekend van Radio 1 Tour de France. Dit evenement mochten wij in opdracht van de Gemeente Gouda uitvoeren. Voor buitenevenementen als deze gebruiken wij onze regenhoezen voor de speakers opdat onze speakers tijdens regen kunnen blijven staan.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?