DJ in Dordrecht huren voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Dordrecht?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Dordrecht huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Rijswijk bij de Raedtskelder
  • Den Witten Haen voor huwelijksfeest dj
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in Restaurant De Merwelanden
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Dordrecht

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Dordrecht voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Dordrecht moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Dordrecht boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Dordrecht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Dordrecht zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Dordrecht. Vier het met Ambitious.
DJ in Dordrecht huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Dordrecht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Dordrecht huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Dordrecht. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Dordrecht gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Dordrecht huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Dordrecht voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Dordrecht inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Dordrecht

DJ huren in Dordrecht de Raedtskelder voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

De Raedtskelder onder het historische Stadhuis van Dordrecht

Midden in de historische binnenstad, onder het oude stadhuis, bevind zich de sfeervolle Raedtskelder. Onder de oude gewelven weerklinkt het geluid van toostende glazen, geroezemoes, gelach en muziek. Er is geen betere locatie dan deze historische plek in Dordrecht om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje even stil te staan bij een bijzonder moment. Een passende ruimte met een eigen ambiance waar functionaliteit zich verzoent met de historie van de kelder. Hier staan onze bruiloft dj’s vaak langs de lange wand tussen de entree en de bar. Maar bij bijvoorbeeld een zakelijk evenement kan ook voor een andere positie gekozen worden aan de kopse kant van de zaal.  

DJ huren in Dordrecht Den Witten Haen? De keuze is reuze bij Ambitious!

Lunchroom Den Witte Haen: een unieke locatie voor elke gelegenheid

Voor een lunch in Dordrecht kun je uitstekend terecht bij Den Witten Haen. Zij beschikken over een prachtige lunchroom en een terras in een sfeervolle stadstuin.  In het restaurant kun je heerlijk lunchen, een feestje en/of bruiloft vieren. Daarnaast beschikken zij ook nog over 3 prachtige zalen waar je kunt vergaderen met vers gezette koffie en een zelfgemaakt gebakje. 
DJ huren in Dordrecht Restaurant De Merwelanden exclusieve dj-show met verlichte dansvloer

Restaurant De Merwerlanden: uniek gelegen in de Biesbosch

De Merwelanden is een restaurant waar je kan lunchen en dineren,
met een groot terras die direct uitzicht heeft op een grote zwemplas met een mooi aangelegd strand. Naast het restaurant is er ook een speeltuin aanwezig, met verschillende speeltoestellen en een kabelbaan. Iedereen kan bij De Merwelanden genieten van een heerlijke lunch, diner of van een heerlijk buffet. Zij zeggen, bijna alles is mogelijk!  Zij hebben een ruime keuze aan buffetten. Zo kan je bij hen reserveren voor: Koffietafel, High Tea, Brunch, BBQ en verschillende koude en/of warme buffetten. Ook zijn zij een officiële trouwlocatie! Zij doen er alles aan om de dag tot een succes te maken. Het restaurant biedt diverse arrangementen die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van jouw eigen wensen.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?