arrow_drop_up arrow_drop_down
DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ voor bruiloft?

Vertrouw op Ambitious!

Een dj voor je bruiloft huren voor ceremonie, receptie en (jubileum) huwelijksfeest 

 • De beste dj voor je trouwfeest tegen de beste prijs
 • Mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
 • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
 • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
 • Bruiloft dj-concepten zoals dj met saxofonist
 • Bekend bij vele locaties als professionele dj-show
 • Reserve dj voor je bruiloft en apparatuur stand-by
 • Allround dj voor elke stijl, locatie en budget
 • Exclusieve dj voor ceremonie, receptie
 • Koperen, Zilveren en Gouden jubileum
 • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
 • Prijzen all-in btw, reiskosten, op- en afbouw

Vertrouw op een allround bruiloft dj van Ambitious

DJ voor bruiloft inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksceremonie in Reeuwijk

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

DJ voor bruiloft zoeken Ambitious dj boeken hier tijdens bruiloft in Het Witte Hof te Haastrecht

Ervaren

Een bruiloft dj van Ambitious draait al langer, regelmatig huwelijksfeesten en bruiloft jubilea.
DJ voor bruiloft gezocht Ambitious dj gevonden hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
DJ voor bruiloft met saxofonist inhuren Ambitious dj met saxofonist boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda met Sax Up The DJ

Professioneel

Een bruiloft dj van Ambitious heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Exclusieve dj voor bruiloft inhuren Ambitious dj boeken zoals hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Specialist in trouwen sinds 1996

Van harte met jullie trouwplannen of aankomende bruiloft jubileum! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de ceremonie, receptie en/of feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op bruiloften. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw huwelijk uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een bruiloft dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een huwelijksfeest eigenlijk op? Start je met een openingsdans en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de bruiloft dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

DJ voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

Onbezorgd genieten van een onvergetelijke bruiloft

Van de mooiste dag van jullie leven wil je volkomen onbezorgd genieten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op de dag zelf te voorkomen. Bij Ambitious is jullie feest in goede handen. Ons betrokken team blijft van begin tot eind meedenken, adviseren en bijsturen. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke feestavond te bezorgen.

DJ voor bruiloft met dj van Ambitious inhuren met apparatuur de keuze is reuze

Kies voor flexibiliteit en garanties, kies voor Ambitious

De ervaren, professionele en attente allround dj’s van Ambitious hebben uitgebreide ervaring met draaien op bruiloften.  Zij worden zorgvuldig gematcht aan jullie muzieksmaak en -wensen. De dj van Ambitious luistert en handelt naar jullie wensen. Hij of zij voelt de gasten perfect aan en speelt daar feilloos op in. Zowel de apparatuur als de dj zijn altijd ruim op tijd aanwezig op locatie. Ambitious heeft altijd een back-up dj en apparatuur stand-by.  
DJ voor bruiloft inhuren met dj van Ambitious hier met mobiele dj-booth inhuren voor exclusieve ceremonie in Reeuwijk

Ceremonie en receptie met mobiele dj van Ambitious

Natuurlijk kun je zelf de muziek verzorgen voor de trouwceremonie en -receptie. Hoe, met wie en waarmee ga je de belangrijke liedjes afspelen? Dit kan nog wel eens tot lachwekkende situaties leiden. Wil je dat alles perfect verloopt? Ambitious heeft een supercool wit mobiel dj-meubel met accu. Een allround met dit dj-meubel verzorgt maximaal 1,5 uur de mooiste ceremonie muziek voor € 250,00 exclusief reiskosten, maar inclusief btw, supercool dj-meubel met microfoon op standaard voor de trouwambtenaar. Voor € 595,00 draait de dj van Ambitious ook de receptie.  

DJ voor bruiloft huren dj met saxofonist boeken Sax Up The DJ

DJ met saxofonist op trouwfeest of jubileum bruiloft

Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met een saxofonist. Bij Ambitious hebben we meerdere dj's en meerdere saxofonisten die regelmatig met elkaar optreden onder het dj-concept Saxy DJ.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Bruiloft dj zoeken is demo avond bezoeken

Wil je een bruiloft dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor bruiloft all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een dj inhuren of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest met een dj van Ambitious?

Een Cookie erbij? Welkom :-)!