DJ huren in Zevenhuizen voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Zevenhuizen?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Zevenhuizen huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Zevenhuizen bij Lake 7
  • Lake 7 voor huwelijksfeest dj in Zevenhuizen
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in de Lake 7
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Zevenhuizen

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Zevenhuizen voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest in Zevenhuizen moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Zevenhuizen boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Zevenhuizen. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Zevenhuizen zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Zevenhuizen. Vier het met Ambitious.
DJ in Zevenhuizen huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Zevenhuizen. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Zevenhuizen huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Zevenhuizen. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Zevenhuizen gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Zevenhuizen huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Zevenhuizen voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Zevenhuizen inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Zevenhuizen

DJ huren in Zevenhuizen Lake 7 voor voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Lake7, het activiteiten eiland!

Het eiland Lake7 biedt met zijn geweldige ligging aan de Zevenhuizerplas een hoop mogelijkheden. Je kunt uit diverse activiteiten kiezen zoals bijvoorbeeld bowlen en tennissen. Maar u kunt ook lekker relaxen op het privé strand met ligbedden en beach cabana’s. Wil je liever het water op? Dan kun je een kano of zeilboot huren en de Zevenhuizerplas verkennen. Naast al deze activiteiten kun je wat lekkers eten en drinken op ons lounge-, beach- of tennisterras . Wil je een feest geven of trouwen op deze locatie? Onze partyzaal en beachclub, beiden met uitzicht over de Zevenhuizerplas, zijn hier perfect voor geschikt. Mogelijkheden zat bij Lake7, het activiteiten eiland van Rotterdam!

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?