DJ in Rotterdam huren of inhuren Ambitious DJ boeken zoals hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Rotterdam?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Rotterdam huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Rotterdam bij Stadion De Kuip
  • Hotel New York voor huwelijksfeest dj in Rotterdam
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in het Wereldmuseum
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in het Zalmhuis
  • Exclusieve bruiloft dj in Rotterdam The Boathouse
  • DJ in Rotterdam bij Lommerrijk
  • Locaties voor feest met dj in Rotterdam te Zuid-Holland

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Gouda voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Rotterdam moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Gouda boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Rotterdam. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Rotterdam. Vier het met Ambitious.
DJ in Gouda huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Rotterdam. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Rotterdam. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Rotterdam gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Rotterdam

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Rotterdam huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Rotterdam voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Rotterdam inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Rotterdam 

DJ Rotterdam huren in Stadion De Kuip Ernst Happel Zaal personeelsfeest DJ Johan Post met saxofonist Milan boeken White Exclusive DJ-Show van Ambitious

 Stadion van Feyenoord en evenementenlocatie De Kuip

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor soort evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is het mogelijk. Of het nu gaat om een event met 50 of met 2.500 gasten, alles wordt volledig op maat aangepast en vormgegeven, zodat alle zorgen uit handen worden genomen. Hier zie je DJ Johan Post met saxofonist Milan tijdens een personeelsfeest in de Ernst Happel Zaal. 

Hotel New York op de Kop van Zuid met uitzicht op de Maas

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen. In de Balzaal kan er een mooi feestje gebouwd worden met prachtig uitzicht op de Maas. En Hotel New York heeft meer mooie zalen. 
DJ Rotterdam huren voor optreden in het Wereldmuseum Balzaal met dj van Ambitious en exclusieve dj-show

Wereldmuseum met prachtige Balzaal en uitzicht op de Maas en Kop van Zuid

Het Wereldmuseum, gelegen aan de Maas, is de voormalige jachtclub van prins Hendrik. Het bijzondere gebouw heeft verschillende zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. In het museum kunnen bijeenkomsten worden gehouden van 8 tot 450 personen. De voormalige Balzaal van prins Hendrik is de prachtige zaal waar onze dj’s regelmatig topfeesten hebben. De kroonluchters, de originele gouden ornamenten, het zes meter hoge plafond, alles prachtig uitgelicht met onze exclusieve lichtshows. 
DJ Rotterdam Tuin van de Vier Windstreken 50e verjaardagsfeest en dj inhuren van Ambitious

De Tuin van de vier Windstreken aan de rand van het Kralingse Bos en aan de Kralingse Plas

Gevestigd in een statig herenhuis uit 1867 is De Tuin vanwege haar waanzinnige ligging één van de mooiste plekjes in Rotterdam. Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas. Bij Restaurant De Tuin zijn zalen te huur die geschikt zijn voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Van een verjaardag of bruiloft tot aan de afscheidsborrel van een collega. Bij De Tuin verhuren ze zalen op maat. De ruimten zijn geschikt voor gezelschappen van 20 personen tot maximaal 250 personen. De dj's van Ambitious draaien hier graag. 

DJ in Gouda boeken in Le Patapouf voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Aan de Kralingse Plas in Rotterdam ligt The Boathouse

 The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie met een stoere en robuuste uitstraling, die zich bij uitstek leent voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten tot 600 personen. Onze White Exclusive DJ-Show past hier mooi. 
DJ in Rotterdam huren voor optreden in het Zalmhuis Rooftop Room met Black and White Exclusive DJ-Show van Ambitious

Het Zalmhuis is in 2020 volledig gerenoveerd

De geschiedenis van het Zalmhuis begint al in 1863, wanneer Adriaan Dekkers aan de Hooge Zeedijk een logement met uitspanning koopt. Rond 1880 neemt Jan van den Akker de uitspanning over. Hij weet van het café een bloeiend bedrijf te maken. In 1896 laat Van den Akker bovenop de zalmmarkt een paviljoen bouwen. De eerste glorietijd van het Zalmhuis is begonnen. Als in 1906 het Zalmhuis zijn deuren opent, gaat het met de zalm in de rivieren bergafwaarts. De watersnoodramp van 1953 is het begin van het einde voor het Zalmhuis. Kort na 1955 maakt de slopershamer een einde aan de rijke historie van het Zalmhuis. Een voorlopig einde. In 1999 gaat de eerste nieuwe paal de grond in en in 2002 is het Zalmhuis terug van weggeweest. In 2020 wordt het Zalmhuis volledig gerenoveerd met een verrassend interieur. 
DJ in Rotterdam boeken voor optreden in Lommerrijk Terraszaal bruiloft met Black and White DJ-Show van Ambitious

Lommerrijk eindeloos feesten en genieten aan de Bergse Plas

Een feest in Lommerrijk is een feest op een prachtige plek. Lommerrijk ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. De directe ligging aan het water zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat is een unieke ervaring in de drukke metropool Rotterdam! Het pand heeft 6 ruimtes beschikbaar voor uw jubileum, verjaardagsfeest of huwelijk. Deze zalen zijn sfeervol ingericht en dankzij de ligging aan het water is ook de omgeving indrukwekkend. Zie hieronder een voorbeeld van een drive-in show van Ambitious in de Terraszaal

DJ in Rotterdam inhuren voor optreden in Stroom Entresol bruiloft met Black and White DJ-Show van Ambitious

Stroom Rotterdam coole urban locatie op de Lloydpier op dakterras met uitzicht op de Euromast

Feesten doe je bij STROOM Rotterdam. Borrelen, dineren, urban BBQ's en feesten... Bij STROOM kun je op verschillende plekken terecht. Denk aan ons unieke dakterras, maar ook onze sfeerrijke lounge of onze zaal The Power Plant.  Op een mooie dag genieten van hapjes, drankjes of een BBQ met uitzicht op de Euromast. Het strak vormgegeven dakterras dat voelt als een hotspot in Berlijn of New York. Lekker loungen in een stedelijke omgeving, op zachte klanken genieten van je heerlijke glas cava. Het dak biedt ruimte aan maximaal 250 personen bij feesten en bijeenkomsten. 
DJ huren in Rotterdam Het Koetshuis bruiloft met Ambitious White Exclusive DJ-Show boeken

Bij Het Koetshuis ben je aan het goede adres

Het Koetshuis is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het bijzondere pand heeft een heel eigen karakter en zowel binnen als buiten een sfeervolle uitstraling. Het prachtige terras biedt extra mogelijkheden. Allemaal ingrediënten om van een evenement – groot of klein - iets speciaals te maken. Zo is het een officiële trouwlocatie. Worden er vergaderingen gefaciliteerd. Is het een ideale plek voor personeelsfeesten en familiereünies. Alles precies zoals u dat wilt. Voor de uitvoering staat ons warm en professionele team garant.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?