DJ in Montfoort huren voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Woerden?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Woerden huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Woerden bij Restaurant De Markies
  • Kasteel Woerden voor huwelijksfeest dj
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in de Willemshoeve
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Woerden

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Haastrecht voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Woerden moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Haastrecht boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Woerden. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Haastrecht zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Woerden. Vier het met Ambitious.
DJ in Haastrecht huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Woerden. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Woerden huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Woerden. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Woerden gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Woerden huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Woerden voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Woerden inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Woerden

DJ in Restaurant De Markies huren voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Restaurant De Markies: een mooi moment verdient meer

Receptie, feest of culinair genieten van een heerlijk avondvullend diner in een sfeervolle ambiance, waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Restaurant De Markies is dé locatie voor het vieren van receptie, personeelsfeest, presentaties of huwelijksfeest. Met meerdere zalen ter beschikking zijn er feesten mogelijk tot 300 personen

DJ huren in Kasteel Woerden? De keuze is reuze bij Ambitious!

Kasteel Woerden: inspireren, ontmoeten & genieten

Stap één van het organiseren van een bijzonder feest is een unieke feestlocatie. Dan ben je bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Eeuwenlang heeft het kasteel een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. Van imposante woning voor belangrijke Woerdenaren tot militair ziekenhuis, altijd een veilig onderkomen voor haar gasten. Als unieke locatie en het meest imposante monument van Woerden, wordt deze traditie voortgezet voor de meeste uiteenlopende feesten en gelegenheden. Al vanaf het moment van aankomst worden de gasten verrast op deze fantastische feestlocatie. Ideaal voor lunch, high tea, vergadering, bruiloft, familiediner, verjaardagsfeest en alle overige evenementen. 
DJ boeken in Woerden De Willemshoeve voor bruiloft of zakelijk evenement

De Willemshoeve: de puntjes op de spreekwoordelijke i

Sinds januari 2017 is het ondernemersechtpaar Ad en Gerda Brak uitbater van De Willemshoeve. Daarmee heeft het oude concept een facellift gekregen. Ad is topkok, cateraar en horecaman van het eerste uur. Over zijn gasten: Hij denkt graag mee over de vormgeving van een feest of evenement. Bovendien staat hij vaak in de keuken om voor zijn gasten te koken, of dat nou voor een bruiloft, verjaardag of zakelijk evenement is. Zijn vrouw Gerda is verantwoordelijk voor de administratie en de personeelszaken in het bedrijf. Ze is ook een echt mensenmens en zet voor haar gasten graag de puntjes op de spreekwoordelijke i. Welk event er ook wordt gehouden, geen detail ontgaat haar. Hun kracht: aanvoelen wat hun gasten willen, meedenken, inspireren en iedereen een warm, welkom thuisgevoel geven in De Willemshoeve.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?