DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Bodegraven?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Bodegraven huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Bodegraven bij Fort Wierickerschans
  • Het Evertshuis voor huwelijksfeest dj in Bodegraven
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in Zalencentrum De Doortocht
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Brouwcafé De Molen
  • Exclusieve bruiloft dj in Bodegraven De Vliethoeve
  • Locaties voor feest met dj in Bodegraven te Zuid-Holland

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Bodegraven voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Bodegraven moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Bodegraven boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Bodegraven. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Bodegraven zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Bodegraven. Vier het met Ambitious.
DJ in Bodegraven huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Bodegraven. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Bodegraven. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Bodegraven gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin ­čśë. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Bodegraven huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Bodegraven voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Bodegraven inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Bodegraven

DJ in Bodegraven boeken in Fort Wierickerschans Linker Arsenaal bedrijfsfeest Black and White Banner DJ-Show van Ambitious inhuren

Fort Wierickerschans
Tijdloos, Grenzeloos, Eindeloos!

Een bijzondere locatie in het Groene Hart, dat is Fort Wierickerschans. Deze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Of het nu gaat om een zakelijk evenement voor 40 of voor 1000 personen, bijna alles is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om een thema aan uw evenement te koppelen. De medewerkers van Fort Wierickerschans geven volledig invulling aan je wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. 

Evertshuis

Kunst, cultuur, educatie en events in het Evertshuis

De centrale ligging van het EVERTSHUIS, in een prachtig authentiek pand, leent zich uitstekend voor allerhande evenementen. Het is zeer geschikt als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor een presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Het Evertshuis is ook een officiële trouwlocatie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dat kan kleinschalig in onze ‘Heerenkamer‘ of groots met receptie en/of feest met dj van Ambitious in de theaterzaal
DJ in Bodegraven De Doortocht Themafeest met dj-show, podium en frontlicht huren van Ambitious

Zalencentrum De Doortocht een zaal op maat voor iedere gelegenheid

Zalencentrum De Doortocht is de gelegenheid voor feesten en partijen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor uitvaarten en condoleances. De Doortocht beschikt over twee mooie zalen met een capaciteit vanaf 15 tot 150 gasten. De grote zaal is met of zonder catering te huur. Alles is mogelijk van verjaardag, bedrijfsfeest, verenigingsactiviteit, bruiloft, vergadering, receptie tot diner of buffet. De locatie bevindt zich op zeer korte loopafstand van het NS station en is tevens voorzien van een ruime parkeergelegenheid. 
DJ in Bodegraven Brouwcaf├ę De Molen boeken voor intiem feest dj van Ambitious

Brouwcafé De Molen met eigen bier vers van de bron

Brouwerij de Molen is een craftbeer brouwerij in Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Bij het Brouwcafé De Molen ben je van harte welkom om van deze bieren van Brouwerij de Molen ‘vers van de bron’ te genieten. Maar ook fantastische andere craft bieren van over de hele wereld. Ze hebben in het brouwcafé twintig taps én in de bierwinkel. En naast al die lekkere bieren kan je hier ook je feest organiseren en goed eten van een gevarieerde kaart. Brouwcafé De Molen is een gezellige locatie voor een intiem feest met familie en vrienden. 
DJ in Bodegraven De Vliethoeve bruiloft met dj boeken van Ambitious

De Vliethoeve een culinair rustpunt in het Groene Hart

De Vliethoeve is een schitterende locatie midden in het Groene Hart met meerdere verschillende zalen. Twee eeuwenoude boerderijen met mooie details en waar de essentie ligt om de gast een onvergetelijke dag te bezorgen. Een familiefeest, reünie, jubileum, stijlvolle receptie, trouwfeest of een zakelijk galadiner? Alles is mogelijk met voor ieder event een zaal op maat.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?