DJ huren in Hendrik-Ido-Ambacht voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft

DJ in Hendrik-Ido-Ambacht?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Hendrik-Ido-Ambacht huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Heeren van Ambacht
  • De Heeren van Ambacht voor huwelijksfeest dj in Hendrik-Ido-Ambacht
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in de Heeren van Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Hendrik-Ido-Ambacht

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Hendrik-Ido-Ambacht voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest in Hendrik-Ido-Ambacht moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Hendrik-Ido-Ambacht boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Hendrik-Ido-Ambacht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Hendrik-Ido-Ambacht zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, 30e of 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Hendrik-Ido-Ambacht. Vier het met Ambitious.
DJ in Hendrik-Ido-Ambacht huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar evenement in Hendrik-Ido-Ambacht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Hendrik-Ido-Ambacht huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Hendrik-Ido-Ambacht. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Hendrik-Ido-Ambacht gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Hendrik-Ido-Ambacht huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Hendrik-Ido-Ambacht voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Hendrik-Ido-Ambacht inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locatie van Hendrik-Ido-Ambacht

DJ huren in Hendrik-Ido-Ambacht de Heeren van Ambacht voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

De Heeren van Ambacht: Voor iedere gelegenheid een passende ruimte


De Heeren van Ambacht is gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813. Nadat de boerderij in 1893 is afgebrand, is deze herbouwd tot een mooie, functionele ruimte. Het pand is een waar monument en het geheel is nog goed herkenbaar als vrijstaande boerderij. Het pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. De Heeren van Ambacht heeft verschillende zalen die je kunt gebruiken voor diverse gelegenheden. Het entresol is geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van een huwelijksfeest of verjaardag, maar ook voor een sfeervolle receptie of een officiële (bedrijfs)presentatie kan je hier prima terecht. De maximale capaciteit van deze zaal bedraagt 300 personen, voor een diner kan je denken aan 60 personen. Kortom, een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten.


Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?