DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ met videoclips

Allround vj mixt clips van hits & classix

DJ met videoclips huren voor bedrijfsfeest, verjaardag of (jubileum) bruiloft

  • DJ met videoclips mixt naadloos en non-stop alle genres
  • Videodisco voor (jubileum) bruiloft en bedrijfsfeest
  • DJ met videoclips voor elk zakelijk evenement
  • Themafeest of reis door de tijd met allround vj
  • Videoclips op LCD-schermen of beamers en schermen
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Prijzen all-in apparatuur, BTW, reiskosten, op- en afbouw

DJ met videoclips zoeken is Videodisco met vj boeken

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

De vj mixt clips van hits & classix

Voeg een extra dimensie toe door het inhuren van een dj met videoclips of vj met ons concept Videodisco. Naast het luisteren naar of dansen op muziek kunnen gasten ook kijken naar passende beelden. Onze VJ's mixen voornamelijk de originele videoclips van de jaren '60 tot nu. Vooral clips vanaf de jaren '80 - toen de videoclip zijn intrede deed - zijn erg geliefd. Denk aan de clips van Michael Jackson, Madonna en Prince. Ook erg leuk zijn de videoclips uit de bekende films Grease, Blues Brothers, The Wizz en Saturday Night Fever. Onze videodisco wordt vaak ingehuurd voor jubilea voor bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen. Met de videoclips maken we dan een reis door de tijd. Omdat we ook andere video's, visuals en foto's af kunnen spelen, maken onze vj's jouw feest ook persoonlijk. Voor zakelijke evenementen mixen we in een handomdraai een corporate video, Powerpoint of logo animatie. Bij Ambitious denken we graag met je mee en zorgen we dat de dj met de juiste lounge muziek achter de knoppen staat.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

VJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

VJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

VJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over onze Videodisco  

DJ Johan Post inhuren, boeken of huren? Hij mixt dan videoclips tijdens exclusief personeelsfeest VODW in Leusden

Receptie, diner, netwerkborrel of openbaar culinair evenement

Lounge of loungemuziek is de benaming voor twee soorten easy listening. Vaak wordt met loungemuziek bedoeld achtergrondmuziek, of in ieder geval muziek waarbij te converseren valt. Latere varianten van deze vorm werden denigrerend ook wel muzak of liftmuziek genoemd. Vanaf het midden van de jaren negentig van de twintigste eeuw wordt met lounge ook wel de elektronische downtempo muziek bedoeld. Lounge is eigenlijk het genre chill-out aangevuld met de genres triphop, acid jazz, ambient, beach house, soulful house en deep house. Bij een dj wordt meestal niet gelijk aan achtergrond muziek gedacht. Een lounge dj kan dus achtergrond muziek verzorgen en is zo dus zeer geschikt voor een (bruiloft) receptie, een zakelijke of bedrijfsborrel of een openbaar culinair event. Ook gebruiken we achtergrond aan het begin van een feestavond. Tijdens de inloop van de gasten en tijdens het feliciteren draaien onze dj's achtergrond muziek tot het moment dat het bal (spontaan) wordt geopend.

DJ Johan Post boeken met saxofonist Sax Up The DJ huren of inhuren voor bedrijfsfeest, verjaardag of (jubileum) bruiloft

Videodisco of vj met live muzikant zoals saxofonist of violiste

Ben je geïnteresseerd in een lounge dj maar ben je benieuwd naar extra mogelijkheden? Wij combineren een lounge vj ook met een live muzikant zoals een saxofonist, violiste, vocaliste en/of percussionist. Er gebeurt dan net iets meer dan dat er alleen een vj staat die videoclips draait. In plaats van een akoestisch duo of trio heb je met een dj met saxofonist en/of andere muzikant een modern duo of trio. Bij Ambitious kunnen zelfs kiezen uit vrouwelijke en mannelijke dj's en muzikanten. Zo kun je ook kiezen voor een vrouwelijke dj met saxofoniste of violiste oftewel onze Lounge Ladies.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Beleef en spreek een allround vj live op een demo avond

Wil je een vj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Johan dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om onze Videodisco of vj te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge DJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Allround VJ

€ 645,00 max. 5 uur
Allround VJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 595,00

Videodisco incl. 1 scherm

+ € 975,00 incl. transport & bouw
Allround DJ Johan Post boeken, huren of inhuren vanaf € 485,00

Silent DJ

prijs op aanvraag

Zet jij de eerste stap naar een top feest of evenement met onze Videodisco?