DJ in Lekkerkerk huren voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Lekkerkerk?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Lekkerkerk huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Lekkerkerk voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Lekkerkerk moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Lekkerkerk boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Lekkerkerk. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Lekkerkerk zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Lekkerkerk. Vier het met Ambitious.
DJ in Lekkerkerk huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Lekkerkerk. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Lekkerkerk huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Lekkerkerk. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Lekkerkerk gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Lekkerkerk huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Lekkerkerk voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Lekkerkerk inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Lekkerkerk

DJ huren in Amicitia Lekkerkerk voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Amicitia Lekkerkerk: de ideale locatie voor event of meeting

Amicitia beschikt over een groot aantal zalen met ruimte voor 10 tot 750 gasten. Dus voor elk wat wils! Het team van Amicitia is ervaren en enthousiast. Door het grote netwerk aan artiesten en entertainment maken zij van iedere gelegenheid een feest! Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor een onvergetelijk samenzijn voor onze gasten! Daarmee bieden zij vertrouwde kwaliteit! 

DJ huren in Lekkerkerk bij Fletcher Hotel Restaurant De Witte Brug

Fletcher Hotel Restaurant De Witte Brug: gelegen in het groene hart

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug. Het hotel in Lekkerkerk is centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland. De van oorsprong authentieke boerderij is van alle gemakken voorzien en staat garant voor een comfortabel verblijf! 

Wilt je een zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Ben je op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Witte Brug worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee je van de zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken. Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na een bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren

DJ boeken in Lekkerkerk Restaurant De Loet

Restaurant De Loet: In De Loet zit je goed

Door jaren van ervaring in restaurants en hotels, waaronder het Hilton en Rijnhotel en ervaring in het buitenland. Durven wij te zeggen, dat u bij Restaurant De Loet in goede handen bent . Zij kunnen veel ook nog geheel naar jouw eigen wens aanpassen. Ook kun je Restaurant De Loet geheel afhuren voor zomaar een feest, als je gebruik maakt van hun mogelijkheden kost het afhuren helemaal niets. Ook bestaat de mogelijk om het buffet geheel zelf samen ter stellen wij adviseren u daar graag bij. 

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?