DJ boeken voor bruiloft Ambitious DJ Leon hier voor exclusieve bruiloft in Den Haag

DJ Leon

Persoonlijk en professioneel

DJ Leon huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Ervaren en professionele dj met eigen apparatuur
  • Trouwfeest, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
  • Vele dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Sweet Sixteen, 21e, 30e, 40e en 50e verjaardag
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Zakelijke evenementen of ander feest
  • Prijzen all-in btw, reiskosten, op- en afbouw

Ervaren en technisch: Allround DJ Leon

DJ Leon boeken of inhuren als lounge, allround of silent dj eventueel met saxofonist

Persoonlijk, technisch en professioneel

DJ Leon startte op 16-jarige leeftijd met het maken van mixen van 10-15 minuten, waarin per mix zo’n 40 nummers zaten verwerkt. Vier van die mixen, zijn uitgezonden in de toen zeer populaire Soul Show van Ferry Maat. Al snel is Leon zich bezig gaan houden met het live mixen in wedstrijdvorm. Dit resulteerde in een 3e plaats in de nationale live-mix kampioenschappen. Ook zat hij regelmatig in de jury bij mix wedstrijden. Zelf won hij regelmatig regionale wedstrijden en trad hij op bij Parkpop onder de naam “DJ Cool Hand”. Leon heeft in Mallorca meegedaan aan de Europese kampioenschappen die door DMC werden georganiseerd, zij aan zij met Michel de Hey. In 2010 is Leon als allround dj aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij op vele bruiloften, bedrijfsfeesten, 80’s en 90’s themafeesten gedraaid. In het zomerseizoen is hij vaak op het strand achter de draaitafels te vinden. Verder is hij één van de vaste dj’s in een aantal clubs in Den Haag.

Allround DJ Leon boeken voor themafeest

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Attente en ervaren allround DJ Leon is een professionele en ervaren dj voor zowel privé-feesten als zakelijke of openbare evenementen. Hij draait naar de wens van het publiek 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en muziek van nu in ieder genre. Leon draait op veel uiteenlopende feesten en gelegenheden zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook in restaurants, cafés, strandtenten en clubs. Hij is iedere week wel ergens te vinden en doet gemiddeld zo’n 100 optredens per jaar. Leon draait niet voor zichzelf maar voor jou en jouw gasten. Zijn aanpak is persoonlijk en professioneel. Ook denkt hij mee en geeft hij tips om er een perfect evenement van te maken. Zo kun je DJ Leon inhuren of boeken als (jubileum) bruiloft dj, bedrijfsfeest dj en club of festival dj. 

Bruiloft DJ leon inhuren vriendelijk en veelzijdig als silent dj en/of met live muzikant

Lounge, allround of als silent dj met bijvoorbeeld een live muzikant

 Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: dj leon met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met een saxofonist. Ook met andere muzikanten heeft Leon ruime ervaring. Dus ook een vocaliste en/of violiste en of percussionist neemt Leon graag mee. Wil je Leon als lounge dj op de achtergrond? Geen probleem! De laatste jaren neemt hij niet alleen z'n eigen koptelefoons mee, maar ook voor de gasten met het concept Silent.

Allround DJ Leon voor feest zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Beleef en spreek DJ Leon live op een demo avond

Wil je een DJ Leon boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Leon dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om DJ Leon te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge DJ Leon boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Lounge DJ Leon

€ 445,00 max. 3 uur
Allround DJ Leon boeken, huren of inhuren vanaf € 485,00

Allround DJ Leon

€ 535,00 max. 5 uur
Saxofonist erbij boeken + € 425,00

Saxofonist

+ € 475,00 90 min. binnen 4 uur
Basic DJ-Show erbij boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met DJ Leon?