Feest dj boeken of inhuren met saxofonist voor openbaar of themafeest

DJ met saxofonist

Het beste van 2 werelden

DJ met saxofonist huren
Waarom bij Ambitious?

  • De beste dj en saxofonist huren voor de beste prijs
  • Onze dj's en saxofonisten zijn vriendelijk en ervaren
  • Onze allround dj mixt non-stop alle muziekstijlen
  • Jouw wensen staan centraal bij onze dj & sax
  • Onze saxofonist improviseert op lounge & beats
  • Stijlvol of casual op de voorgrond of achtergrond
  • Reserve dj, sax, apparatuur en kosteloos verplaatsen

DJ met saxofonist zoeken

Saxy DJ bij Ambitious boeken

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

DJ inhuren met saxofonist

Ambitious is dé specialist

Met onze dj's en saxofonisten kun je alle kanten op. Niet alleen op de voorgrond met allround floorfilllers tijdens een spetterend feest. Ook op de achtergrond met jazzy of latin lounge grooves treden onze dj & sax op tijdens een sfeervolle borrel of receptie. Kies met Deep House, Beach House of Soulful House voor wat meer reuring en overheersing van de achtergrond muziek. Het zijn heerlijke muziekstijlen voor moderne, hippe recepties, borrels en openbare culinaire evenementen. Tijdens een moderne huwelijksreceptie mixen onze dj's Wedding Beats waar onze saxofonisten rustig op improviseren. Ook op een hippe bedrijfsborrel draait de dj van Ambitious Business Beats waar de saxofoon speler graag op improviseert.  Bij Ambitious denken we graag met je mee en zorgen we voor de dj en saxofonist voor en achter de knoppen.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over onze Saxy DJ  

DJ Johan Post inhuren, boeken of huren? Hij mixt dan videoclips tijdens exclusief personeelsfeest VODW in Leusden

Receptie, diner, netwerkborrel of openbaar culinair evenement

Lounge of loungemuziek is de benaming voor twee soorten easy listening. Vaak wordt met loungemuziek bedoeld achtergrondmuziek, of in ieder geval muziek waarbij te converseren valt. Latere varianten van deze vorm werden denigrerend ook wel muzak of liftmuziek genoemd. Vanaf het midden van de jaren negentig van de twintigste eeuw wordt met lounge ook wel de elektronische downtempo muziek bedoeld. Lounge is eigenlijk het genre chill-out aangevuld met de genres triphop, acid jazz, ambient, beach house, soulful house en deep house. Bij een dj wordt meestal niet gelijk aan achtergrond muziek gedacht. Een lounge dj kan dus achtergrond muziek verzorgen en is zo dus zeer geschikt voor een (bruiloft) receptie, een zakelijke of bedrijfsborrel of een openbaar culinair event. Ook gebruiken we achtergrond aan het begin van een feestavond. Tijdens de inloop van de gasten en tijdens het feliciteren draaien onze dj's achtergrond muziek tot het moment dat het bal (spontaan) wordt geopend.

DJ Johan Post boeken met saxofonist Sax Up The DJ huren of inhuren voor bedrijfsfeest, verjaardag of (jubileum) bruiloft

Lounge dj met live muzikant zoals saxofonist of violiste

Ben je geïnteresseerd in een lounge dj maar ben je benieuwd naar extra mogelijkheden? Wij combineren een lounge dj vaak met een live muzikant zoals een saxofonist, violiste, vocaliste en/of percussionist. Er gebeurt dan net iets meer dan dat er alleen een dj staat die plaatjes draait. In plaats van een akoestisch duo of trio heb je met een dj met saxofonist en/of andere muzikant een modern duo of trio. Bij Ambitious kunnen zelfs kiezen uit vrouwelijke en mannelijke dj's en muzikanten. Zo kun je ook kiezen voor een vrouwelijke dj met saxofoniste of violiste oftewel onze Lounge Ladies.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Beleef en spreek een lounge dj live op een demo avond

Wil je een lounge dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Johan dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om onze lounge dj te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Wat kost een dj met saxofonist?

Mogelijkheden en prijzen Saxy DJ

Lounge DJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Lounge DJ

€ 345,00 max. 3 uur

Allround DJ

+ € 435,00 max. 5 uur
Allround VJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 595,00

Saxofonist

+ € 475,00 incl. transport & bouw

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een top feest of evenement met Saxy DJ?