DJ in Alphen aan den Rijn Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Alphen aan den Rijn?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Alphen aan den Rijn huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Alphen aan den Rijn bij Alfreds
  • Theater Castellum voor feest dj in Alphen aan den Rijn
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in De Schaapskooi of Archeon
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Bistrobar Bij Hen
  • Exclusieve bruiloft dj in Alphen aan den Rijn Wet 'n Wild
  • DJ in Alphen aan den Rijn bij Soos aan den Rijn
  • Locaties voor feest met dj in Alphen aan den Rijn te Zuid-Holland

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Gouda voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) trouwfeest in Alphen aan den Rijn moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Gouda boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Alphen aan den Rijn. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Gouda zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Alphen aan den Rijn. Vier het met Ambitious.
DJ in Gouda huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala of openbaar culinair evenement in Alphen aan den Rijn. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Alphen aan den Rijn huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Alphen aan den Rijn. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Alphen aan den Rijn gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Alphen aan den Rijn

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Alphen aan den Rijn huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Alphen aan den Rijn voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Alphen aan den Rijn inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Alphen aan den Rijn 

Heerlijk genieten in Alphen aan den Rijn doe je bij Alfreds

Restaurant Alfreds in Alphen aan den Rijn biedt diverse extra’s. Of dit nu in het kader van een vergadering of training, ter gelegenheid van een huwelijk, feest of gewoon een heerlijk avondje uit is; hier word je altijd culinair in de watten gelegd. Gastvrijheid, kwaliteit en service staan voorop, waardoor je je snel thuis voelt en weer graag terugkomt! Kom de sfeer proeven in Alfreds te Alphen aan den Rijn. 

DJ in Alphen aan den Rijn boeken in Archeon Atrium personeelsfeest met dj-show van Ambitious

Archeon locatie met historie en vele mogelijkheden

Naast een prachtig historisch themapark, zijn er ook veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in het Archeon. Zowel in het oude Klooster, het Badhuis of de Herberg kunnen dj's Ambitious muzikale invulling geven aan een netwerkborrel, feestelijk diner of personeelsfeest. Deze foto’s van Ambitious DJ-Shows zijn gemaakt in het Badhuis, Plotinae, Kloosterzaal en het Atrium in de Herberg. 
DJ in Alphen aan den Rijn boeken in De Schaapskooi feestzaal boven bedrijfsfeest met exclusieve dj-show van Ambitious

De Schaapskooi heeft een feestzaal boven de pannenkoekenboerderij

Verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel, zoveel jaar getrouwd… Je kunt het zo gek niet bedenken of er is iets te vieren en De Schaapskooi in Alphen aan den Rijn viert dat graag met jou mee. Met de bovenverdieping heb je de ideale locatie gevonden voor een knalfuif van 50 tot 120 gasten. Een feestavond met mooie luxe hapjes, champagne om te proosten, buffetten, dj-show, een live band, niets is te gek.  
DJ huren in Alphen aan den Rijn Bistrobar Bij Hen feestzaal boven feest met Sax Up The DJ te boeken bij Ambitious

Bistrobar 'Bij Hen' eten, drinken, vieren, doen!

Dis de plek in Alphen aan den Rijn waar gastvrijheid de boventoon voert. Hier geniet je van een welverdiende kop koffie met versgebakken taart, na een wandeling rond de Zegerplas. Hier spreek je af voor een heerlijke lunch of schuif je aan voor een Bourgondisch diner. Hier vier je feest, van een kinderpartijtje (met midgetgolf!) tot een onvergetelijke bruiloft of zakelijk evenement. Hier is genoeg leuks te beleven, hoe jong of oud je ook bent. Kom langs en ontdek het zelf! 

DJ inhuren in Alphen ad Rijn Wet 'n Wild feestzaal boven 40e verjaardagsfeest met Sax Up The DJ te boeken bij Ambitious

Feesten op de 1e etage van Wet 'n Wild The Social Club

Wet 'n Wild The Social Club aan de Zegerplas is een jonge, frisse horecagelegenheid waar je kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance. Feesten kan in de zaal op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over de Zegerplas. Tevens worden er regelmatig leuke avonden georganiseerd zoals whisky tastings en Soul- & Dance feesten

Bij Wijnbar&Zo kun je genieten van mooie en smaakvolle wijnen en genieten van live muziek

Gesitueerd in de Julianastraat, in het hart van het centrum van Alphen aan den Rijn, biedt Wijnbar&Zo plaats aan ruim 120 personen, die zij kunnen voorzien in het pand zelf, of een van onze serres aan de achterzijde. Daarnaast beschikken zij over een langgerekte tuin die aan de Oude Rijn grenst, waar je tijdens de warmere dagen van het jaar ook heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn. Het terras aan de voorkant is voorzien van terrasverwarming. Hier zie je Sax Up The DJ met violiste Katya. 
DJ in Soos Alphen aan den Rijn boeken voor personeelsfeest met Ambitious dj

Soos aan den Rijn ont-moeten en veel-mogen

Feestje? Dan ben je in de Raadhuiskamer aan het juiste adres. Ook verenigingen en bedrijven zijn welkom, bijvoorbeeld voor een vergadering, teambuilding of om een training te geven. Alle horecafaciliteiten zijn aanwezig om een evenement tot een succes te maken. SOOS aan den Rijn is een ondernemersinitiatief en ze werken ook veel met vrijwilligers. Samen met vaste krachten verzorgen zij het programma, en als je zelf iets wilt organiseren, kan dat natuurlijk ook. Wil je de verjaardag van opa en oma hier vieren? Of wil je een hobbyclub opstarten en zoek je een gezellige locatie? Ben je creatief en wil je jouw talent delen met anderen? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

DJ in Alphen ad Rijn Koeien en Kaas dj van Ambitious inhuren voor feest of evenement

Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn passie voor goede smaken

Na het succes in centrum Gouda is begin 2017 deze nieuwe vestiging Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn geopend. En net als in De Zalm in Gouda is ook hier het populaire concept “Friday Afternoon Drink” geïntroduceerd. Elke laatste vrijdag van de maand verzorgden wij hier een dj met moderne beats
DJ in Alphen ad Rijn huren voor personeelsfeest met Sax Up The Silent DJ met Mega DJ-Show van Ambitious

Theater Castellum met 7400 m2 evenement vierkante meters

Theater Castellum is een theatergebouw in Alphen aan den Rijn. In 2004 werd het gebouwd volgens een ontwerp van architect Dirk Jan Postel. Vanaf 2005 is het theater in gebruik. Het theater heeft twee zalen: de Fonds Alphenzaal met 749 zitplaatsen en de Rabozaal met 289 zitplaatsen. Naast de twee theaterzalen beschikt het complex ook over drie (ondergrondse) bioscoopzalen (zaal Paars, Rood en Groen) en twee cafés. Het aantal vierkante meters (7400 m²) dat nodig is om alle functies onder te brengen is ruim driemaal groter dan het beschikbare kaveloppervlak (2100 m²).

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?