DJ huren voor bruiloft Ambitious DJ Johan Post hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

Geen zorgen maar genieten?

DJ Johan Post maakt je evenement gegarandeerd onvergetelijk!

DJ Johan Post huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Ervaren en professionele dj met apparatuur
  • DJ Johan Post mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
  • Vriendelijke en veelzijdige dj die verzoekjes wél draait
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Vele dj-concepten zoals dj met saxofonist of videoclips
  • Draait ook op je verjaardag of zakelijk evenement
  • Beleef de dj demo avond met Allround DJ Johan Post

Gegarandeerd onvergetelijk met DJ Johan Post

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

125 dj-optredens per jaar sinds 2003

DJ Johan Post houdt van alle muziekstijlen en heeft een passie voor feesten en events. Sinds 2003 treed hij fulltime op als professionele dj. Daarvoor draaide hij ook veel maar naast een een fulltime baan als productmanager bij ING Groep. In 1996 richtte hij Ambitious op. Als entertainment ondernemer vertegenwoordigt hij meerdere dj's en artiesten. Ook investeerde hij in vele dj-meubels, geluidssets en lichtshows. Zo is hij dag en nacht druk met optredens of de voorbereiding ervan. Onder de naam Allround DJ Johan Post draait hij voornamelijk op zakelijke evenementen, bruiloften en andere feesten zoals verjaardagen. Johan is zeer allround, gedreven, ervaren, technisch, stijlvol en een beetje gek. Vele dj-concepten zoals dj met saxofonist passen hem als een jas. Lees verder hieronder. Door zo'n 125 optredens per jaar weet hij als geen ander hoe hij jouw feest uniek en onvergetelijk maakt.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ Johan Post voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Mede dankzij dj Johan is het "50-jaar" feestje van mijn man een TOP FEEST geworden! Nogmaals dank!

DJ Johan Post voor verjaardag boeken review door Ineke Meijer
Ineke Meijer

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

Bruiloft DJ Johan Post inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ Johan Post inhuren voor 30e verjaardag in Goud review door Kevin
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Lees meer over DJ Johan Post   

DJ Johan Post inhuren, boeken of huren? Hij mixt dan videoclips tijdens exclusief personeelsfeest VODW in Leusden

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 15 jaar houdt Johan zich fulltime bezig met de juiste track, op het juiste moment, het juiste volume, presentatie en vloeiende overgangen. Van House tot Straus en van Aerosmith tot Jan Smit en alles wat er tussen zit, mixt hij aan elkaar. Als wedding of bruiloft dj begeleidt hij graag de ceremonie en receptie en bouwt hij graag een onvergetelijk huwelijksfeest. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 16e, 21e, 30e, 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest is Johan graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

DJ Johan Post boeken met saxofonist Sax Up The DJ huren of inhuren voor bedrijfsfeest, verjaardag of (jubileum) bruiloft

Lounge, allround of als silent dj met videoclips of live muzikant

 Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Sinds 2013 treedt Johan onder de naam Sax Up The DJ op als dj met saxofonist Boris. Sindsdien treden zij bijna wekelijks met elkaar op. Ze zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Dat zie en dat hoor je! Ook met andere muzikanten heeft Johan ruime ervaring. Dus een vocaliste en/of violiste en of percussionist neemt Johan ook graag mee. Wl je Johan als lounge dj op de achtergrond? Geen probleem! Ook mixt hij regelmatig videoclips en begeleidt hij als karaoke dj meezing feesten. De laatste jaren neemt hij niet alleen z'n eigen koptelefoon mee, maar ook zenders en koptelefoons voor de gasten met het concept Silent DJ. Kortom... Veel allrounder dan Johan zie je ze nauwelijks.

DJ Johan Post voor evenement zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Beleef en spreek DJ Johan Post live op een demo avond

Wil je een DJ Johan Post boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Johan dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één DJ Johan Post. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om Johan te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge DJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Lounge DJ Johan Post

€ 445,00 max. 3 uur
Allround DJ Johan Post boeken, huren of inhuren vanaf € 485,00

Allround DJ Johan Post

€ 535,00 max. 5 uur
Allround VJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 595,00

Allround VJ Johan Post

€ 645,00 max. 5 uur
Silent DJ Johan Post boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Silent DJ Johan Post

prijs op aanvraag
Karaoke DJ Johan Post boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Karaoke DJ Johan Post

prijs op aanvraag
Saxofonist Boris erbij boeken + € 605,00

Saxofonist Boris

+ € 700,00 90 min. binnen 4 uur
Basic DJ-Show erbij boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met DJ Johan Post?