DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Reeuwijk?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Reeuwijk huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Reeuwijk voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Reeuwijk moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Reeuwijk boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Reeuwijk. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Reeuwijk zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Reeuwijk. Vier het met Ambitious.
DJ in Reeuwijk huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een , gala, themafeest of openbaar culinair evenement in Reeuwijk. Maak indruk met Ambitious.

DJ in Reeuwijk huren, inhuren of boeken Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Reeuwijk. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Reeuwijk gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Reeuwijk

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Gouda huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Gouda voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Gouda inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Reeuwijk

DJ Reeuwijk huren in Gasterij Vergeer Amicitia bruiloft Ambitious DJ-Show boeken of inhuren

Gasterij Vergeer binnen feesten en buiten trouwen in de Reeuwijkse Polder

Vier je feest met familiebedrijf Gasterij Vergeer. Deze multifunctionele feestlocatie in Zuid-Holland is gelegen in het dorpje Reeuwijk. De feesten en evenementen zijn meestal in de feestzaal Amicitia. Aan de voorkant bevindt zich Restaurant Happz. Verder kun je buiten trouwen op een bijzondere locatie namelijk in de Reeuwijkse Polder midden in de weilanden met een fantastisch uitzicht. Met meer dan 45 jaar ervaring is het verzorgen van je perfecte dag hun nummer 1 prioriteit. 

Prachtig en gunstig gelegen Paviljoen Restaurant Reeuwijkse Hout

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout is de perfecte locatie voor een sfeervol feest. Met dj van Ambitious, overheerlijke hapjes en drankjes en uitzicht over het water. De Tuinkamer is geschikt voor maximaal 200 personen. Bij meer gasten kan de locatie zeer eenvoudig aangepast worden door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten. Het filmpje is een bedrijfsfeest met Ambitious DJ Peter. 
DJ in Reeuwijk huren bij Restaurant 't Vaantje exclusieve bruiloft met dj-show van Ambitious boeken

Restaurant 't Vaantje

Restaurant 't Vaantje met prachtig interieur, ontworpen door architect Mel Marée van 2M Architectuur, kunnen we het best omschrijven als gezellig, sfeervol, romantisch en toch modern. Restaurant 't Vaantje zorgt voor een ongedwongen sfeer, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is bijzonder geschikt voor huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het trouwfeest. Ook voor zakelijke evenementen is het 't Vaantje een aanrader.
DJ in Reeuwijk boeken voor in 't Reeuwijks Wijnhuis wijnen exclusieve dj-show van Ambitious huren

Wijnen in de wijnbar van 't Reeuwijks Wijnhuis in vernieuwd winkelcentrum Miereakker

In 2014 heeft ’t Reeuwijks Wijnhuis haar deuren geopend met mooie wijnen, heerlijke delicatessen, passie en een goed advies. Naast de winkel ligt een prachtige wijnbar, waar men ter plekke kan genieten van een goed glas wijn of bier en allerhande delicatessen en tapas. ’t Reeuwijks Wijnhuis organiseert regelmatig (thema) proeverijen, hier kun je kennis maken met nieuwe wijnen of meer te weten komen over je favoriete wijn. Inmiddels is het een traditie dat dj Johan met saxofonist Boris van Sax Up The DJ hier tijdens Koningsdag optreden. 

DJ in Reeuwijk huren in Zalencentrum De Brug bruiloft met dj-show Ambitious boeken

Zalencentrum De Brug heeft ‘Gastheerschap op Maat’ hoog in het vaandel

Het enthousiaste team staat graag voor jou klaar voor de verzorging van een zakelijke- of verenigingsbijeenkomst, een stijlvolle receptie, een bruisende bruiloft of voor een gezellig familiefeest. De vier multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. De zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en uiteraard gratis Wifi. Hiermee voorzien ze de gasten van hoogstaande vergaderruimte voor iedere gelegenheid. De grootste zaal beschikt zelfs over een ruim podium en is uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten. 
DJ in Reeuwijk boeken in De Kaag voor 30e en 40e verjaardagsfeest dj-show van Ambitious inhuren

Doe het zelf locatie in Reeuwijk-dorp Dorpshuis De Kaag

In 1987 heeft een aantal verenigingen en individuele personen zich tot burgemeester & wethouders van de gemeente Reeuwijk gericht, met het verzoek om in Reeuwijk-Dorp een onderkomen te realiseren waar zij hun activiteiten kunnen ontplooien. De gemeente heeft een dorpshuis gebouwd. Het gebouw kreeg de naam “De Kaag”. De gemeente bleef eigenaar en voor de exploitatie werd “de Stichting Dorpshuis de Kaag” opgericht. Met Ambitious om de hoek is een dj of dj-show zo geregeld.
DJ in Reeuwijk boeken voor heropening Winkelcentrum Westplein met Sax Up The DJ

2019 Feestelijke heropening winkelcentrum Westplein in Reeuwijk-Brug met Sax Up The DJ

De ondernemers van het winkelcentrum hadden in samenwerking met het wijkteam een heel gevarieerd programma voor deze dag opgesteld. Er was de hele dag van alles te beleven op het plein: een braderie, muziek met Sax Up The DJ, kinderactiviteiten en vanwege Open Monumentendag was er in het Huis van Alles een gratis fototentoonstelling die de bezoekers meenam naar vroeger tijden.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?