DJ in Montfoort huren voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Montfoort?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Montfoort huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Haastrecht voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Montfoort moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Haastrecht boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Montfoort. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Haastrecht zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Montfoort. Vier het met Ambitious.
DJ in Haastrecht huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Montfoort. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Montfoort huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996


Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Montfoort. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Montfoort gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Montfoort huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Montfoort voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Montfoort inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Montfoort

DJ in Kasteel Montfoort huren voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Kasteel Montfoort: bijna alles is mogelijk

Kasteel Montfoort heeft vele jaren ervaring. Van een knus diner tot een mega-evenement, bij hen ben je aan het goede adres. Zij adviseren je graag om jouw evenement tot een succes te maken!  Het resultaat: een perfect georganiseerd evenement voor jou en jouw gasten! Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners maken wij uw Event of Party compleet! Trouwen op een kasteel, romantischer kan het niet. En dan ook nog tot in de puntjes verzorgd. Dat wil je toch op jullie trouwdag! Je wilt het feest of borrel eens anders aanpakken. Dat kan in onze opvallende moderne zalen waarbij de kasteel-allure is gebleven. Zoals je op deze foto kunt zien, maken wij hier gebruik van de aanwezige geluidssinstallatie. 

DJ huren in Heeren van Montfoort? De keuze is reuze bij Ambitious!

De Heeren van Montfoort: beste restaurant van het Groene Hart

De Heeren van Montfoort heet je van harte welkom in het historische pand met zijn warme en moderne inrichting aan de Hoogstraat in het pittoreske Montfoort. De verschillende zalen van De Heeren van Montfoort bieden ruimte aan kleine en grote gezelschappen. Niet voor niets is restaurant De Heeren van Montfoort uitgeroepen tot beste restaurant van het Groene Hart! Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en dat merk je. Deze locatie kan door de vele mogelijkheden aan al uw wensen voldoen. Bovendien heb je de beschikking over een werkelijk schitterende binnentuin. Zoals je op deze foto kunt zien, maken wij hier gebruik van de aanwezige geluidssinstallatie. 
DJ huren in Montfoort De Commanderije van St. Jan

De Commanderije van St. Jan: intiem en sfeervol genieten

De Commanderij van Sint-Jan (ook: Commanderie van Sint Jan) is een voormalige commanderij van de Orde van Sint-Jan aan de Hofstraat 3-5 in de Nederlandse plaats Montfoort. Het gebouw is een rijksmonument en is tegenwoordig in gebruik als feestzaal voor bruiloften en partijen.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?