DJ huren in Kapel-Avezaath voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft

DJ in Kapel-Avezaath?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Kapel-Avezaath huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Huize Poelzicht
  • Huizee Poelzicht voor huwelijksfeest dj in Eefde
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in Huize Poelzicht Kapel-Avezaath
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Kapel-Avezaath

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Kapel-Avezaath voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest met dj van Ambitious

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest in Kapel-Avezaath moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ Kapel-Avezaath boeken bruiloft DJ leon inhuren voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Kapel-Avezaath. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Kapel-Avezaath zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, 30e of 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Kapel-Avezaath. Vier het met Ambitious.
DJ in Kapel-Avezaath huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar evenement in Kapel-Avezaath. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Kapel-Avezaath huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Kapel-Avezaath. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Kapel-Avezaath gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Kapel-Avezaath huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Kapel-Avezaath voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Kapel-Avezaath inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locatie van Kapel-Avezaath

DJ huren in Kapel-Avezaath Huize Poelzicht voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Huize Poelzicht Kapel-Avezaath: In het hart van Nederland

Temidden van de pittoreske Betuwse boomgaarden en landerijen, op de plek waar de Linge en de Waal samenkomen, ligt het stijlvolle Huize Poelzicht. Wanneer je iets te vieren hebt, een zakelijke bespreking hebt of van een royale High Tea met vrienden wilt genieten, ben je hier aan het juiste adres. Binnenshuis ademt de hofstede een sfeervolle mix van huiselijkheid en landelijke charme. Daarbij denken de eigenaren met hun gasten mee: in overleg kan aan de meest uiteenlopende wensen tegemoet worden gekomen. De ligging van Huize Poelzicht biedt daarbij tal van recreatiemogelijkheden: in de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes; nabijgelegen Slot Zoelen is gelegen op een fraai en openbaar toegankelijk landgoed en in de directe omgeving zijn het hele jaar door themamarkten, exposities en evenementen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin naast de deur van Huize Poelzicht.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?