arrow_drop_up arrow_drop_down
DJ voor verjaardag huren Ambitious DJ hier voor exclusief verjaardagsfeest

Betaalbaar of exclusief?

Vier het met Ambitious!

  

DJ voor verjaardag huren Ambitious DJ hier voor exclusief verjaardagsfeest

Betaalbaar of exclusief

Vier het met Ambitious!

  

Een dj voor je verjaardag huren van Sweet Sixteen tot Sweet Sixty

  • De beste dj voor je Sweet Sixteen tegen de beste prijs
  • Mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
  • Vriendelijke dj voor je verjaardag die verzoekjes wél draait
  • Tip! DJ & saxofonist voor 21e, 30e en 40e verjaardag
  • Reserve dj voor je verjaardag en apparatuur stand-by
  • Verjaardagsfeest dj voor elke stijl, locatie en budget
  • 50e of Sarah en 50e of Abraham verjaardag

Vier je verjaardag met een allround dj van Ambitious

DJ voor verjaardag boeken; maak indruk met een veelzijdige dj van Ambitious

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

DJ voor verjaardag huren; maak indruk met een ervaren dj van Ambitious

Ervaren

Een Ambitious dj voor je verjaardag draait al langer, regelmatig allerlei verjaardagsfeesten.
DJ voor verjaardag boeken; maak indruk met een vriendelijke dj van Ambitious

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
DJ voor verjaardag huren; maak indruk met een professionele dj van Ambitious

Professioneel

Een Ambitious dj voor je verjaardag heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Ambitious verjaardagsfeest dj huren met saxofonist tijdens verjaardag en themafeest

Specialist in verjaardagsfeesten

Proficiat met jouw aankomende bijzondere verjaardag! Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op verjaardagsfeesten. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw verjaardag uniek, betaalbaar of exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een allround dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een verjaardagsfeest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ voor 30e verjaardag gezocht dj van Ambitious gevonden review kevin van werkhooven
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Mede dankzij dj Johan is het "50-jaar" feestje van mijn man een TOP FEEST geworden! Nogmaals dank!

DJ voor 50e verjaardag huren review door Ineke over 50e verjaardagsfeest voor haar man John
Ineke Meijer

Lees meer over de allround dj's van Ambitious en alle mogelijkheden 

DJ voor verjaardag boeken met dj van Ambitious hier met DJ Peter

Sweet Sixteen of 16e verjaardag met dj van Ambitious?

Voor een jonge dame of jonge man die de leeftijd van 16 bereikt, wordt vaak een Sweet Sixteen feest georganiseerd. Soms wordt het geheim gehouden voor de dame of heer in kwestie. Dan wordt het een Sweet Sixteen Surprise Party of 16e verjaardag verrassingsfeest. Voor de verjaardagsfeest dj van Ambitious maakt het in ieder geval niet uit of het feest thuis wordt gehouden of in een externe partylocatie. Intiem met vrienden of een mini schoolfeest met vrienden, familie en klasgenoten. Qua dj-meubels, lichtshows en geluidsset is de keuze reuze. Wat voor jou?   

DJ voor exclusief verjaardagsfeest boeken met dj van Ambitious met apparatuur de keuze is reuze

Kies voor flexibiliteit en garanties voor je 21e, 30e of 40e verjaardag

De ervaren, professionele en attente allround dj’s van Ambitious hebben uitgebreide ervaring met draaien op 21e, 30e en 40e verjaardagsfeesten.  Zij worden zorgvuldig gematcht aan jullie muzieksmaak en -wensen. De dj van Ambitious luistert en handelt naar je wensen. Hij of zij voelt de gasten perfect aan en speelt daar feilloos op in. Zowel de apparatuur als de dj zijn altijd ruim op tijd aanwezig op locatie. Ambitious heeft altijd een back-up dj en apparatuur stand-by.  
DJ huren voor 50e, 60e of 70e verjaardag met dj van Ambitious

Je 50e, 60e en 70e verjaardag vier je ook met dj van Ambitious

Een dj voor je 50e of 60e verjaardag Sarah, Abraham of Sweet Sixty. Hoe ouder hoe gekker, toch? Je hebt gelijk met jezelf afgesproken dat je je 70e verjaardag ook gaat vieren. Een reis door de tijd met persoonlijke foto's, video's en muzikale videoclips van toen naar nu (zoals hierboven beschreven) is hier ook heel geschikt voor. Eigenlijk hoef je niet jarig te zijn om een goed feest te geven. Heb je niet toevallig een mooie leeftijd bereikt, maar heb je gewoon zin in een feestje? Bel, stuur een mail, WhatsApp, brief, SMS of ander bericht. Maak een afspraak of beleef een demo avond en Ambitious is van de partij! 

DJ voor verjaardag huren dj met saxofonist boeken Sax Up The DJ

DJ en saxofonist, Silent DJ of dj met videoclips?

Je verjaardagsfeest moet geweldig en fantastisch. Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met een saxofonist. Bij Ambitious hebben we meerdere dj's en meerdere saxofonisten die regelmatig met elkaar optreden onder het dj-concept Saxy DJ. Wil je een reis door de tijd maken langs alle decennia van jouw leven? Hoe leuk is dat dan met beelden? Wij hebben dj's die videoclips mixen vanaf de jaren 60 tot nu. Tussendoor projecten we persoonlijke foto's en video's van jouw leven. Kijk verder naar ons dj-concept Videodisco.

DJ voor verjaardag zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Een dj voor je verjaardag zoeken is demo avond bezoeken

Wil je een dj voor je verjaardag boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor je verjaardag all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een verjaardagsfeest dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een dj inhuren of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van feestgevers

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk verjaardagsfeest met een dj van Ambitious?