DJ in Utrecht Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Utrecht?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Utrecht huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Utrecht voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) trouwfeest in Utrecht moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Utrecht boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Utrecht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Utrecht zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Utrecht. Vier het met Ambitious.
DJ in Utrecht huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Utrecht. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Utrecht huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Utrecht. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Utrecht gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Utrecht

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Utrecht huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Utrecht voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Utrecht inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Utrecht 

DJ huren of boeken in Utrecht De Lik voor bedrijfsfeest met exclusieve dj-show van Ambitious

De Lik: Unieke locatie voor events in Centrum Utrecht

In voormalig gevangenis De Vrije Wolf is het mogelijk om evenementen te organiseren. Dit onderdeel is benoemd tot De LiK. ‘Bakx & Meijer, catering en organisatie’, exploiteert de gevangenis en zet deze unieke locatie in als evenementenlocatie. De dj's van Ambitious draaien graag en regelmatig in De Lik. 
DJ huren of boeken in Utrecht Boerderij Mereveld personeelsfeest met dj-show van Ambitious

(Boerderij) Mereveld: Voor ieder denkbaar evenement

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest? Of wilt u iets speciaals vieren met familie en vrienden? Te midden van het groen en toch dichtbij de Utrechtse ring en het stadscentrum vind je Mereveld. Een bijzonder gastvrije evenementenlocatie in hartje Nederland. De vier eigentijdse zalen van het historische pand zijn allemaal voorzien van aparte faciliteiten. Daarmee is een persoonlijke sfeer voor ieder denkbaar evenement gegarandeerd voor 50 tot 700 gasten. Voor uw receptie, dansfeest of familiediner. Onze attente allround dj’s zijn voornamelijk te vinden in het grote Koetshuis, De Deel, het Voorhuis en het Achterhuis. 
DJ in Utrecht Restaurant Dengh huren of boeken voor bruiloft met exclusieve show van Ambitious

Restaurant Dengh in Utrecht: Eten, drinken, doen!

Zijn de momenten groots, vier ze dan ook groots. Wil je een feest dat je vrienden en familie nog heel lang heugt, vier het bij Dengh! Ze hebben de ruimte(s), de mensen, de sfeer, het lekkerste eten en drinken en alles wat je nog meer voor het beste feest van stal zou willen halen. Dengh is de ultieme locatie om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Bij een bezoek aan het restaurant, gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving, staat de tijd even stil. Den Engh is nieuw leven ingeblazen met een gedachtegang die van alle tijden is: ultieme ontspanning. Voor iedereen! 
DJ boeken of huren in Utrecht Zuiver voor personeelsfeest met videoclips en verlichte dansvloer

Restaurant Zuiver: Heerlijk gastvrij in Utrecht

Restaurant Zuiver is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Utrecht. De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor jouw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver. 

DJ in Utrecht boeken of inhuren in de Fabrique bedrijfsfeest met Mega Show van Ambitious

De Fabrique: Karakteristieke industriële uitstraling

Ooit een mengvoederfabriek is nu het grote evenementencomplex De Fabrique geworden. Gelegen aan de rand van Utrecht en vlakbij de A2 naar Amsterdam of Den Bosch is dit complex goed bereikbaar. Het fabrieksterrein heeft zoveel mogelijk zijn historische karakteristieke industriële uitstraling behouden en is voor elk type evenement om te toveren in de juiste sfeer. Zie hier onze Mega DJ-Show voor een bedrijfsfeest in Silo61
DJ boeken of huren in Muntgebouw Utrecht voor bedrijfsevenement

Muntgebouw Utrecht: Historisch monument en evenementenlocatie

Voor elke gelegenheid vind je een passende ruimte in het Muntgebouw. Deze unieke vergader- en evenementenlocatie biedt ruimte voor gezelschappen van 2 tot 500 personen. Doordat al deze ruimtes een eigen karakter hebben, zijn er vele mogelijkheden en zal de bijeenkomst gegarandeerd bijzonder zijn. Kies een ruimte die bij de bijeenkomst past of huur de hele locatie af voor een beurs, feest of congres. 
DJ in Utrecht Stadskasteel Oudaen boeken of inhuren voor personeelsfeest met Ambitious dj

Stadskasteel Oudaen: een sfeervol stadskasteel met een verhaal

Op zoek naar zaalverhuur in Utrecht? Een sfeervolle feestlocatie in het centrum van Utrecht? De vier zalen van Stadskasteel Oudaen, vernoemd naar families die er in vroegere tijden gewoond hebben, lenen zich perfect voor een vergadering, besloten high tea, lunch, borrel, diner of (huwelijks)feest. Je kunt de zalen, ieder met een eigen sfeer en capaciteit, per dagdeel huren. 

DJ boeken in Janskerk Utrecht dj van Ambitious inhuren voor feest of evenement

Janskerk: Wonderbaarlijke locatie in hartje Utrecht

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een congres of symposium, dan kan de Janskerk in Utrecht een interessante en aantrekkelijke mogelijkheid voor u zijn. De Janskerk is een prachtig historisch gebouw, centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De Janskerk is uitstekend geschikt voor allerlei evenementen zoals congressen, symposia, tentoonstellingen, concerten, diners of personeelsfeesten. 

DJ boeken in Utrecht de Werkspoorkathedraal voor personeelsfeest met exclusieve show van Ambitious met Sax Up The Silent DJ met Mega DJ-Show van Ambitious

Werkspoorkathedraal in Zuilen Utrecht: Geeft je ruimte

Voormalige fabriekshal omgetoverd tot gefaciliteerde evenementenlocatie. In 1960 ging de montagehal van het voormalige Werkspoor open in Zuilen, direct gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Meer dan 50 jaar later is de robuuste fabriekshal het decor van diverse evenementen. Van foodfestivals tot corporate events, van kleine productpresentaties tot congressen voor 2.500 gasten: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de vernieuwde betonnen vloer is de locatie helemaal gelijkvloers. Dit is lekker makkelijk tijdens de op- en afbouw! Daarnaast zorgt de ruim 40km vloerverwarming voor een heerlijke warmte tijdens het event. Vernieuwde stroom in de oude kasten zorgt ervoor dat de uitstraling van het pand behouden blijft.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?