DJ in Den Haag huren of inhuren Ambitious DJ boeken zoals hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Den Haag?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Den Haag huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Den Haag bij de Fokker Terminal
  • Brasserie Berlage voor huwelijksfeest dj in Den Haag
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in het 't Kurhaus of Madurodam
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in het Opera
  • DJ in Den Haag bij Strandrestaurant De Waterreus
  • Locaties voor feest met dj in Den Haag te Zuid-Holland

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Den Haag voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Den Haag moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Den Haag boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Den Haag. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Den Haag zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Den Haag. Vier het met Ambitious.
DJ in Den Haag huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Den Haag. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Den Haag huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Den Haag. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Den Haag gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Den Haag

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Den Haag huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Den Haag voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Den Haag inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Den Haag 

DJ Den Haag Fokker Terminal personeelsfeest DJ Johan Post en DJ-Show van Ambitious

Fokker Terminal: Gateway to special events in hartje Randstad

De flexibiliteit van een vliegtuighangar en 18 subzalen in het hart van de Randstad. De Fokker Terminal is een indrukwekkend monumentaal gebouw met een rijke historie. De geschiedenis als voormalige school voor vliegtuigtechniek komt duidelijk terug in alle hoeken van het pand. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang, en vormt daarmee een karakteristieke en inspirerende architectuur. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. Direct rondom deze hangar liggen 18 voormalige klaslokalen, gelegen op de begane grond en 1e etage. Deze klaslokalen zijn volledig ingerichte subzalen voorzien van vaste AV-techniek. De zalen variëren in grootte van 40 tot 250 personen. 

DJ huren in Den Haag Brasserie Berlage voor privé feest of zakelijk evenement

Brasserie Berlage: Thuis in het Statenkwartier

Bij het laatste levenswerk van architect H.P. Berlage – het Haags Gemeentemuseum – werd in de tuin een prachtig paviljoen gebouwd als rustpunt voor bezoekers en wandelaars. De gevestigde brasserie is sfeervol ingericht en gedecoreerd in stijl en doet de naam “Brasserie Berlage” eer aan. Ontdek waarom Brasserie Berlage vele mogelijkheden biedt. De royale, stijlvolle art Deco Brasserie telt 70 zitplaatsen en bied een ruim terras in de tuin van het Gemeentemuseum. Zowel binnen als buiten zitten de gasten ‘premier rang’. Comfortabel op koude winterdagen aan de kleine gezellige tafels met rondom geroezemoes, luisterrijk op zwoele zomerse dagen op het terras en altijd een prachtig uitzicht op de tuin van het Gemeentemuseum. Brasserie Berlage beantwoordt aan ieders verwachtingen, de hele dag door
DJ Rotterdam huren voor optreden in het Wereldmuseum Balzaal met dj van Ambitious en exclusieve dj-show

Huis ten Haghe: Besloten en exclusief

In het statige herenpand aan het Tournooiveld in Den Haag word je in Huis ten Haghe met gastvrijheid en een goede keuken ontvangen. In één van de prachtige negentiende-eeuwse kamers ervaar je alle exclusiviteit, met uitzicht over het prachtige Lange Voorhout. Drink een borrel voorafgaand aan het diner in de mooie stadstuin of na afloop voor de open haard in de bibliotheek. Je wordt ontvangen in de beslotenheid van het huis en de medewerkers stellen alles in het werk om jouw feest of meeting tot een succes te maken. 
DJ Rotterdam Tuin van de Vier Windstreken 50e verjaardagsfeest en dj inhuren van Ambitious

Opera: Klasse, stijl en sfeer

Opera zalencentrum staat bekend om haar uitstekende verzorging van bruiloften, feesten, partijen en overige evenementen. Alle 6 zalen zijn voorzien van een prachtige marmeren vloer, kroonluchters en van sfeer- en/of led verlichting. De ambiance geeft jouw gasten of zakenrelaties daarmee het luxueuze gevoel wat je zoekt om jouw dag geheel naar wens te laten verlopen. Bovendien bieden vijfhonderd parkeerplekken in de directe omgeving van Opera plaats waar jouw gasten gratis kunnen parkeren! Hiernaast zie je een foto van een groot studentengala voor de internationale universiteit Den Haag: The Hague University. 

Restaurant Pavlov: Genieten in een ongedwongen sfeer

Bij Pavlov geloven ze in goed eten en drinken en in gastvrijheid. Daarom koken ze met liefde, werken met de beste ingrediënten en bedienen de gasten met aandacht. Pavlov heeft aparte ruimtes voor borrels, recepties, besloten diners, bruiloften, vergaderingen, presentaties en andere partijen. Bij mooi weer kan je gebruik maken van het terras of de ommuurde tuin. In deze gezellige omgeving mochten wij een verrassingshuwelijk verzorgen. 
DJ huren in Den Haag Scheveningen Paviljoen De Witte met show van Ambitious

Paviljoen De Witte: Royal Class aan  Zee in Scheveningen

De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras. De glinstering van de zon in de zee. Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin. De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid
DJ boeken in Den Haag Madurodam met dj-show van Ambitious

Madurodam: Beleef 't groots met uitzicht op Nederland

Een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over heel Nederland? Dat kan bij Madurodam Events. Van 25 tot 1000 personen, van bedrijfsfeest tot congres. Madurodam is uitstekend bereikbaar. Het park ligt vlakbij het centrum van Den Haag en op steenworp afstand van het strand van Scheveningen. Direct naast de entree zijn 500 parkeerplaatsen beschikbaar en de tram stopt voor de deur. Binnen verzorgen wij regelmatig muziek en techniek van zakelijke evenementen en ook dj-shows voor privé feesten. 

DJ boeken in Den Haag Scheveningen Kurhaus voor optreden in Stroom Entresol bruiloft met Black and White DJ-Show van Ambitious

Grand Hotel Amrâth Kurhaus: Ervaar de luxe aan de zee van Scheveningen

Centraal op de boulevard van Scheveningen staat het iconische pand van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. De prachtige zalen zijn geschikt voor een feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst in alle luxe. Je kunt er terecht met een gezelschap van 2 tot 1500 personen. Daarnaast zijn ze rolstoel toegankelijk. Een chic gala komt het beste tot zijn recht in de overweldigende Kurzaal terwijl een knallende party met een dj beter past in de Jacob Pronkzaal. Zie hiernaast een voorbeeld van een zakelijk diner waarbij onze dj samen met een saxofonist sfeervolle achtergrond muziek verzorgde welke overging in een spetterende feestavond
DJ huren in Den Haag Scheveningen Strandrestaurant De Waterreus bruiloft exclusive dj-show van Ambitious

Strandrestaurant De Waterreus: genieten op Scheveningen

De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan het strand van Scheveningen. Maar het is ook dé locatie om iets te vieren bijvoorbeeld: vergaderen, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op deze schitterende strandlocatie maken wij van elke event een geweldig feest. Met de lekkerste gerechten, bbq’s, strandactiviteiten, workshops of iets anders. Kortom: Het hele jaar door een feest.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?