DJ in Amsterdam Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Amsterdam?

Maak indruk met Ambitious!

Een dj in Amsterdam huren voor verjaardag, bedrijfsfeest of (jubileum) huwelijksfeest 

  • Allround dj in Amsterdam in de Rode Hoed
  • Stedelijk Museum voor feest dj in Amsterdam
  • Vriendelijke dj voor je bruiloft die verzoekjes wél draait
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Lounge dj in de Koninklijke Groote Industrieele Club
  • Jubileum dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Amsterdam
  • Locaties voor feest met dj in Amsterdam

Maak indruk met een allround dj van Ambitious

DJ in Amsterdam voor bruiloft boeken of inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) trouwfeest in Amsterdam moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ in Amsterdam boeken voor bedrijfsfeest Ambitious DJ leon inhuren

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Amsterdam. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Amsterdam zoeken voor verjaardag Ambitious DJ Bas boeken

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty in Amsterdam. Vier het met Ambitious.
DJ in Amsterdam huren voor themafeest Ambitious DJ Klaas boeken

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement in Amsterdam. Maak indruk met Ambitious.
DJ in Amsterdam huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Amsterdam. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Amsterdam gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers in Amsterdam

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ in Amsterdam huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ in Amsterdam voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ in Amsterdam inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van Ambitious dj's op de mooiste locaties van Amsterdam 

DJ huren of boeken in Amsterdam De Koninklijke Groote Industrieele Club voor bedrijfsfeest met exclusieve dj-show van Ambitious

Koninklijke Industrieele Groote Club: Rijke historie

Recht in het hart van Amsterdam vind je De Koninklijke Industrieele Groote Club. Een levendige business club en sociëteit waar je als lid omringd bent door een gevarieerd gezelschap uit het maatschappelijke leven en de zakelijke wereld. Waar je samen met introducés meer dan 140 lezingen en activiteiten per jaar kunt bijwonen, vaak met sprekers uit de top van hun professie en maatschappelijke of zakelijke positie. Waar je terecht kunt voor lunch, diner of vergadering, inclusief overige activiteiten als jazz nights, boekpresentaties en culinaire avonden. De perfecte plek om de geest te laten gedijen. En dat alles in een historisch, monumentaal pand met klassieke zalen en een moderne sfeer. Omgeven door rijke kunst en cultuur. 
DJ huren of boeken in Amsterdam De Rode Hoed voor personeelsfeest met dj-show van Ambitious

De Rode Hoed: Evenementen in hartje Amsterdam

Uniek gelegen aan de Keizersgracht in het hart van onze hoofdstad vindt je achter de gevels van drie statige en eeuwenoude grachtenpanden de grootste schuilkerk van Nederland. Deze verborgen kerk, beter bekend als de Oosterhuiszaal, maakt samen met zes kleinere zalen de Rode Hoed tot een ideale locatie voor congressen, concerten, symposia, vergaderingen, (bruilofts-)recepties en diners. Ook wordt de Rode Hoed veel gebruikt als opnamelocatie voor televisieprogramma’s en is het één van de meest spraakmakende debatcentra van het land. 
DJ in Amsterdam Stedelijk Museum huren of boeken voor bruiloft met exclusieve show van Ambitious

Het Stedelijk Museum Amsterdam: Uit de kunst

Het Stedelijk Museum biedt hiervoor inspirerende ruimtes. Ervaar op een exclusieve manier een ontvangst in de omgeving van kunstcollectie en tentoonstellingen. Het museum is gelegen aan het sfeervolle en toonaangevende Museumplein in Amsterdam. Midden in het centrum en toch goed bereikbaar met openbaar vervoer en een ruime parkeergarage voor de deur. Het Stedelijk is een prachtige locatie voor een diner, receptie, seminar of feestelijke presentatie. De ruimtes hebben ieder hun eigen karakter en hebben een capaciteit van 50 tot 300 gasten. Ook een exclusieve openstelling van het museum behoort tot de mogelijkheden.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met een dj van Ambitious?