Prijzen dj huren de beste dj voor de beste prijs

Op zoek naar prijzen dj huren? Wil je een goedkope, betaalbare maar toch professionele dj inhuren? Of zoek je een exclusieve drive-in show? Wil je weten wat een dj huren kost of wat de prijzen zijn van een complete dj show? De beste dj huren voor de beste prijs doe je bij Ambitious. Zo huur je al een losse dj bij ons in voor Euro 385,00 incl. 9% BTW en reiskosten voor maximaal 5 uur non-stop draaien. Kijk voor prijzen dj huren of onze scherpe tarieven voor een drive-in show uit onderstaande pakketten of vraag een maatwerk voorstel aan. Wens je een combinatie van onderstaande pakketten? Geen probleem. Wij maken graag een voorstel op maat. Bij Ambitious kies je uit meerdere dj-meubels, lichtshows, geluidssets en leuke extra opties zoals een saxofonist of een verlichte dansvloer. Ook een vrouwelijke dj of een dj die videoclips mixt (vj) boek je bij Ambitious. Onderstaande prijzen zijn incl. een attente allround dj voor maximaal 5 draaiuren, 9% BTW en reiskosten door heel NL (m.u.v. de Waddeneilanden). Voor particuliere feesten hanteren we een madiwodo-korting van 15% wanneer je een dj show inhuurt op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Onderstaande tarieven gelden vanaf januari 2020.

Feest doordeweeks?

15% MADIWODO-korting

Hou je je feest op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan kom je in aanmerking voor onze MADIWODO-korting. Deze korting is maar liefst 15%! Deze korting geldt niet voor bedrijven, niet in combinatie met andere kortingen, niet op feestdagen en niet op de dag voor Hemelvaart & andere (doordeweekse) populaire of bijzondere data zoals 1, 2, 10, 19, 20 en 19 september.

 

Basic Show

Euro 495,00

Prijzen Basic of Basis DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze Basic DJ Show bestaat uit een dj met dj-meubel, 2 x 2 spots op 2 statieven en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 50 personen. De kosten van deze DJ Show komen slechts uit op Euro 495,00. Zonder lichtshow bedraagt de prijs voor deze show Euro 465,00. Voor totaal Euro 550,00 heb je een Basic DJ-Show incl. Basic DJ-meubel, een zwarte geluidsset tot 150 personen en een Basis lichtshow.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Ambulante DJ

Euro 595,00

AMBULANTE DJ prijs Euro 595,00 incl. dj, btw & reiskosten

Deze unieke mobiele dj oftewel onze Ambulante DJ bestaat uit een dj met mobiele dj-booth. In de mobiele dj booth zit een actieve speaker van 1000 Watt, een dj-set en een accu. Op deze manier kan de Ambulante DJ geheel draadloos op evenementen rondlopen en muziek mixen. Je huurt onze Ambulante DJ in vanaf Euro 595,00. De mobiele booth kan met een drietal verwijderbare stickers van ongeveer 30x30cm geheel in de stijl van bedrijf of event op maat gestyled worden. De meerkosten hiervoor bedragen Euro 100,00. Het is ook mogelijk om de volledige booth op maat te stylen. Verder kan de booth ook draadloos aangesloten worden aan een aanwezige geluidsset van band of act. De muziek van de Ambulante DJ klinkt dan over de aanwezige geluidsinstallatie. Hiervoor moet wel een zender set worden meegenomen à Euro 55,00. Deze mini mobiele dj show gebruiken we vaak voor buiten evenementen als huwelijksceremonies en festivals. De mobiele dj is ook leuk in combinatie met Silent Disco en/of saxofonist en ideaal voor branding of fieldmarketing events.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Banner Show

Euro 660,00

Prijzen Banner DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze Banner DJ Show bestaat uit een dj met Banner dj-meubel, 8 LED spots en 4 lichteffecten op 2 statieven, een rookmachine en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De kosten van deze DJ Show komen uit op Euro 645,00. Het ontwerp van de banner in het Banner DJ-meubel bepaal je dus zelf. De prijs voor het bedrukken van de banner is dus inbegrepen. Eventuele ontwerpkosten zijn dus niet inbegrepen. Een vaak gebruikte toevoeging bij deze set is ons sterrendoek tegen meerprijs van Euro 80,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Black & White Show 2

Euro 725,00

Prijzen Black & White DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze stijlvolle dj drive-in show bestaat uit een attente, allround dj met Chesterfield Black of White DJ-meubel, 2 LED zuilen met zwarte moving heads, een rookmachine en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De prijs van deze show is Euro 725,00. Met 2 LED Aircones (centraal aangestuurd) bieden we deze show aan voor Euro 780,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Black & White Show 4

Euro 825,00

Prijzen Black & White DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze complete disco show bestaat uit een dj met Chesterfield White DJ-meubel, 4 LED zuilen met zwarte moving heads, een rookmachine en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De prijs van deze DJ Show is Euro 825,00 Met 4 LED Aircones (centraal aangestuurd) komt deze show op Euro 935,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Super Show

Euro 875,00

Super Drive In Show prijs Euro 875,00 incl. dj, btw & reiskosten

Deze show bestaat uit een dj met Truss DJ-meubel met zwart of wit doek, 8 LED spots, 2 zwarte moving heads, 2 lichteffecten en een spiegelbol in truss brug, een rookmachine en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De prijs van deze DJ Show bedraagt Euro 875,00. Met een zwart sterrendoek komt de prijs voor deze drive in show op Euro 955,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

White Exclusive Show 2

Euro 875,00

Prijzen White Exclusive DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze drive-in show bestaat uit een attente allround dj met White Exclusive DJ-meubel, 2 LED zuilen met witte moving heads, een rookmachine en een witte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De prijs van deze exclusieve dj show deze show bedraagt Euro 875,00 Met 2 LED Aircones (centraal aangestuurd) komt deze show op Euro 930,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

White Exclusive Show 4

Euro 995,00

Prijzen White Exclusive DJ Show of Drive-in Show zoeken, huren of boeken.

Deze exclusieve witte dj show bestaat uit een attente allround dj met White Exclusive DJ-meubel, 4 LED zuilen met witte moving heads, een rookmachine en een witte geluidsset geschikt voor evenementen tot 150 personen. De prijs van deze White Exclusive DJ Show bedraagt Euro 995,00. Met 4 LED Aircones (centraal aangestuurd) komt deze show op Euro 1.105,00.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Mega Show

Euro 1.350,00

Deze MEGA DJ Show bestaat uit een dj met Truss DJ-meubel met 5 LED panelen, 16 LED spots, 4 zwarte moving heads en 2 spiegelbollen in trusskooi (carré), een rookmachine en zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 250 personen.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Voorstel aanvragen

gratis en vrijblijvend

Wil je direct een voorstel ontvangen bij beschikbaarheid van één van bovenstaande opties? Vraag dan direct een voorstel aan. Je ontvangt ons voorstel binnen 24 uur. Check niet alleen je inbox maar ook je spambox.

2020 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin