Top 12 meest gewilde tenten
15 april 2020 
2 min. leestijd

Top 12 meest gewilde tenten

De dj laat zijn fijne beats horen en honderden bezoekers gaan volledig uit hun dak! Er wordt volop gedanst, gelachen en gedronken. De feeststemming is perfect en de avond is nog maar net begonnen… Wil je die goede sfeer de hele avond terugzien op jouw dj feest of festival? Zorg er dan voor dat het totaalplaatje klopt en alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn. Doe dit door een mooie, grote feesttent neer te zetten waarin het publiek gegarandeerd droog feest viert. Of zet meerdere kleine tenten neer die je onder andere gebruikt voor de muntverkoop en voor het schenken van drankjes. Kontent Structures heeft de 12 meest gewilde tenten voor dj feesten en festivals voor je op een rijtje gezet.

Festivaltenten in vele variaties

Tenten voor een dj feest zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer het feest buiten plaatsvindt, zorg er dan voor dat alles goed geregeld is op het festivalterrein. Het is fijn voor bezoekers wanneer ze in één oogopslag zien waar ze terecht kunnen voor een hapje en drankje en waar de EHBO-post zich bevindt.

Pagodetenten zijn een ideale toevoeging voor feesten en festivals. Ze zijn zeer herkenbaar door hun puntvormige dak en hebben een stijlvolle look. Meerdere pagodetenten nodig? Ze zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen en neer te zetten op iedere gewenste locatie.

1. Dranken tent: Hier worden de drankjes verkocht. Wanneer de pagodetent gebruikt wordt voor de verkoop van drank, dan kan er eenvoudig een bar in dit type tent geplaatst worden.

2. Muntverkoop tent: Werkt de organisatie met munten? Het moet voor de bezoeker duidelijk te zien zijn waar munten gekocht kunnen worden. Verkoop ze in een tent.

3. Food tent: Wanneer gasten hongerig zijn, willen ze snel een lekkere snack kunnen bestellen. Hier is de food tent erg geschikt voor.

4. EHBO tent: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Eerste hulp kan verleend worden in een verhuur pagodetent die voorzien is van zeilen zijwanden.

5. Locker tent: Zorg ervoor dat er kluisjes aanwezig zijn op het terrein. Daarin kunnen gasten hun waardevolle spullen achterlaten. Plaats voor dit doeleinde een zogeheten locker tent.

6. Phone charger tent: Een tent die er speciaal is voor het opladen van telefoons. Met een opgeladen smartphone delen bezoekers nog meer over het event op social media. Onmisbaar in het digitale tijdperk!

Tip: Pagodetenten zijn te voorzien van bannerframes, zodat het duidelijk is waar iedere tent voor dient. Trek de aandacht en beslis zelf wat er op de banners komt te staan.

Grote feesttenten voor een knallende party

Organiseer je een dj feest of festival dat binnen moet plaatsvinden? Geen last hebben van weer dat omslaat, natte voeten of het oplopen van een koutje? Ga dan voor een grote feesttent. De aluhal is hier de meest geschikte en meest sterke tent voor. De gasten komen binnen in een warme, 100% naar jouw stijl uitgevoerde en ingerichte tent. Kortom, alle garanties voor een knalfeest zijn aanwezig.

7. Feesttent met zeilen zijwanden: eenvoudig, voordelig en volledig in te richten naar wens.

8. Feesttent met kunststof zijwanden: geluiddempend en daarom heel geschikt voor feesten.

9. Feesttent met glazen zijwanden: wanneer je een sfeervol feest wilt creëren.

10. Feesttent met transparant dak: heel stijlvol en luxe.

11. Garderobetent: handig voor bezoekers die hun jas, vest of sjaal kwijt willen.

VIP Tenten voor unieke ervaringen op bijzondere plekken

Komen er bijzondere gasten op het feest? Gun je deze genodigden een bijzonder plekje? Laat dan een VIP tent plaatsen voor de VIP gasten en geef hen een onvergetelijke ervaring. De uitstraling van deze tent kan geheel naar wens worden bepaald.

12. VIP tent: een aluhal met 2 of 3 verdiepingsvloeren. Creëer een unieke ervaring voor bijzondere gasten.

Keuze genoeg uit tenten voor feesten en festivals. Dj, laat het feest maar beginnen! Welke tent heeft jouw voorkeur?

Dit artikel is geschreven samen met Wendy: parttime tekstschrijver voor Kontent Structures, fulltime liefhebber van dj feesten.

Over de schrijver
Eigenlijk wilde ik graag artiest worden. Helaas kan ik niet zingen of een instrument bespelen. Met zo'n 125 optredens per jaar als allround dj leid ik toch een artiestenbestaan. Sinds 2003 mix ik fulltime hits & classics op privé-feesten en zakelijke evenementen op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties door heel Nederland. Het is geweldig om gasten te vermaken met muziek, remixen én videoclips. Helemaal als ik dat doe met live artiesten zoals een saxofonist of bands. Ik hou van muziek en de verschillende emoties die je ermee kan losmaken. Wil je meer weten? Lees dan m'n volledige biografie en klik hieronder op website.
Reactie plaatsen