Voorkom een zitfeest tips

Als er iets is dat je op jouw feest wilt voorkomen, is het dat het een zitfeest wordt. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw knalfuif, geen theekransje wordt? Hieronder hebben we wat tips voor je opgesomd vanuit onze eigen ervaring als DJ’s. Succes!

Muziek

DJ of band?

Live muziek, of toch en feest dj inhuren? Dit hangt volledig af van wat je wil dat de sfeer van je feest wordt. Zorg in ieder geval voor een rustige opbouw en begin niet meteen met happy hardcore, maar liever met wat loungemuziek zodat je gasten langzaam los kunnen komen. Vervolgens kun je uiteraard gaan knallen. Daarbij raden we ook altijd aan om direct na het hoogtepunt af te sluiten, zodat het feest niet dood bloed.

Indeling

van de locatie

Voor iedere gast 1 stoel toch? Nee. Echt, niet doen. Behalve natuurlijk als je wil dat je feest net zo saai wordt als de vierentachtigste verjaardag van je oma. Wil je dat er mensen gaan dansen op je feest? Zet dan zo min mogelijk stoelen neer (wel 1 voor je oma zelf natuurlijk), en plaats die ergens achterin zodat het duidelijk is waar je kan rusten en waar de dansvloer zich bevindt. Om je gasten toch comfort te bieden werken staantafels altijd goed!

Locatie

Waar?

Zorg dat je locatie past bij de gasten die je hebt en bij het thema van je feest. Geef je een benefietfeest en verwacht je belangrijke gasten, zorg dan ook voor een classy locatie. Maar als je je studievrienden die graag met bier gooien uitnodigt kan je misschien beter kiezen voor een wat minder fancy locatie, zoals een grote schuur bijvoorbeeld. Zo zullen de gasten zich meer op hun gemak voelen.
Wat ook erg belangrijk is bij het kiezen van een locatie is dat deze pas bij het aantal verwachte gasten. Het moet vol zijn, maar er moet nog wel ruimte zijn om te dansen. Probeer hier een balans in te vinden.

drankjes

en hapjes

Zorg dat er genoeg drinken is zodat iedereen lekker los kan komen, maar berg het wel veilig op achter een bar. Zo kan de barman op tijd een alcohollimiet geven aan gasten die de biertjes misschien net even wat te snel achter elkaar wegdrinken.

Vrijblijvende offerte

Aanvragen

Bij Ambitious denken we graag mee met de ideeën voor jouw feest. Zo zorgen we er samen voor dat het een knalfuif wordt. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin