DJ voor ceremonie huren Ambitious DJ boeken hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ voor ceremonie?

Vertrouw op Ambitious!

DJ voor ceremonie huren dj van Ambitious boeken

Een dj voor je ceremonie huren voor romantische muziek tijdens het trouwen

  • De beste dj voor je ceremonie tegen de beste prijs
  • Draait romantische muziek voor, tijdens en na het trouwen
  • Vriendelijke dj voor je huwelijksceremonie
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Trouwceremonie dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Vanaf €150,00 per uur all-in

Vertrouw op een allround ceremonie dj van Ambitious

DJ voor bruiloft inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksceremonie in Reeuwijk

Allround

Een allround dj van Ambitious draait jouw romantische muziek op het moment.

DJ voor bruiloft zoeken Ambitious dj boeken hier tijdens bruiloft in Het Witte Hof te Haastrecht

Ervaren

Een ceremonie dj van Ambitious draait al langer en regelmatig tijdens trouwceremonies.
DJ voor bruiloft gezocht Ambitious dj gevonden hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat de ceremonie draait om jullie.
DJ voor bruiloft met saxofonist inhuren Ambitious dj met saxofonist boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda met Sax Up The DJ

Professioneel

Een bruiloft dj van Ambitious heeft contact, bereid zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Exclusieve dj voor bruiloft inhuren Ambitious dj boeken zoals hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Specialist in trouwmuziek

Van harte met jullie trouwplannen of aankomende bruiloft jubileum! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de trouwceremonie onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op ceremonies, recepties en trouwfeesten. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw huwelijksceremonie uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een duo, trio of dj? Wij adviseren een ceremonie dj van Ambitious. Een allround dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over de ceremonie napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Wat zijn de mogelijkheden van een dj tijdens de trouwceremonie? Welke muzikale momenten zijn er en welke techniek is er nodig? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor ceremonie gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor ceremonie zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor ceremonie inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de ceremonie dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

DJ voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

Ja, ik wil een allround dj van Ambitious

De belangrijkste dag uit jullie leven kent vele memorabele momenten, maar geen zo onvergetelijk als de huwelijksceremonie. Jij en de liefde van je leven beloven elkaar eeuwige trouw, voor de ogen van jullie geliefde familie en vrienden. De ringen worden uitgewisseld, gevolgd door het ja-woord en natuurlijk jullie eerste zoen als echtpaar! Dít is het moment waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd. Ambitious is al twee decennia een graag geziene gast op bruiloften. Wij verzorgen naast de huwelijk ceremonie ook graag de muziek en entertainment tijdens jullie receptie en feestavond. En zijn jullie al jarenlang gelukkig getrouwd? Dan verzorgen wij met liefde jullie huwelijksfeest voor een 5-jarig, 12,5 jarig-, 25 jarig-, 40 jarig- of 50-jarig jubileum.

DJ voor bruiloft met dj van Ambitious inhuren met apparatuur de keuze is reuze

Mobiele ceremonie dj

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal laten begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze bruiloft dj draait natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd zijn op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie. Willen jullie een disc jockey boeken, die de bruiloft muziek tijdens de ceremonie verzorgt? Bij Ambitious ben je aan het juiste adres. Wat vind je van ons witte mobiele dj-meubel met ingebouwde speaker en accu? We verzorgen uiteraard ook de microfoon op standaard voor de trouwambtenaar. Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie buiten gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid.
DJ voor bruiloft inhuren met dj van Ambitious hier met mobiele dj-booth inhuren voor exclusieve ceremonie in Reeuwijk

De beste dj voor de beste prijs

Voor een gebeurtenis zo speciaal als jullie bruiloft ceremonie is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Om jullie de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, maken wij bij Ambitious uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en ervaren bruiloft dj’s en artiesten. Jullie trouwen tenslotte maar één keer met elkaar, dus mag er niets te wensen overgelaten worden. Wanneer je de ceremonie muziek door Ambitious laat verzorgen, ben je bovendien verzekerd van een heldere all-in prijs en betaal je geen reiskosten voor alle trouwlocaties binnen Nederland. Een ceremonie dj met ons mobiele dj-meubel kost €150,00 per uur met romantische liefdesliedjes. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van elkaar, jullie dag en staan jullie uitsluitend aangename verrassingen te wachten.

DJ voor bruiloft huren dj met saxofonist boeken Sax Up The DJ

Een unieke huwelijksceremonie

Voor bruidsparen die een écht unieke ceremonie willen, bieden wij de mogelijkheid om de plechtigheid te laten verzorgen door Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS) Jeroen Smits. Deze alom bekende moppentapper en entertainer treedt voor jullie op in de rol van trouwambtenaar en verzorgt een zeer persoonlijke ceremonie die geheel op jullie is afgestemd. Met Jeroen Smits als BABS zijn jullie verzekerd van een zeer vermakelijke en onvergetelijke plechtigheid, waar zeker wordt gelachen en wellicht hier en daar een traantje zal worden weggepinkt. Jullie huwelijksceremonie zal in elk geval door alle aanwezigen voor altijd worden herinnerd.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Ceremonie dj zoeken is een demo avond bezoeken

Zoek je een dj voor de ceremonie, maar wil je eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor bruiloft all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een ceremonie dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen voor het huren van een dj of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke huwelijksceremonie met een dj van Ambitious?