DJ voor bruiloft jubileum Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ voor bruiloft jubileum?

Vertrouw op Ambitious!

DJ voor bruiloft jubileum huren Ambitious DJ inhuren of boeken

Een dj voor je bruiloft jubileum inhuren

  • Allround dj voor elke stijl, locatie en budget
  • Mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
  • Vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Allround dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Reserve dj voor je bruiloft en apparatuur stand-by
  • Ervaren dj voor Houten en Koperen bruiloft
  • Vier ook je ZilverenRobijnen en Gouden bruiloft

Vertrouw op een allround bruiloft dj van Ambitious

DJ voor bruiloft inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksceremonie in Reeuwijk

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

DJ voor bruiloft zoeken Ambitious dj boeken hier tijdens bruiloft in Het Witte Hof te Haastrecht

Ervaren

Een bruiloft dj van Ambitious draait al langer, regelmatig huwelijksfeesten en bruiloft jubilea.
DJ voor bruiloft gezocht Ambitious dj gevonden hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
DJ voor bruiloft met saxofonist inhuren Ambitious dj met saxofonist boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda met Sax Up The DJ

Professioneel

Een bruiloft dj van Ambitious heeft contact, bereid zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Exclusieve dj voor bruiloft jubileum huren Ambitious dj boeken of inhuren zoals hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Specialist in trouwmuziek

Van harte met jullie aankomende bruiloft jubileum! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de ceremonie, receptie en/of feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op huwelijksverjaardagen. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw feest uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je eigenlijk een jubileum feest? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft jubileum gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft jubileum zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft jubileum inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de bruiloft dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

DJ voor bruiloft jubileum huren dj van Ambitious boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

Persoonlijk contact, persoonlijke uitvoering

Bij Ambitious is jullie huwelijksjubileum in de beste handen. In de laatste twee decennia hebben wij voor duizenden bruidsparen – naast jubilea – de muziek en entertainment voor de huwelijksceremonie, receptie en feestavond mogen verzorgen. Door die kennis en ervaring, weten wij wat er nodig is om een feest succesvol en vlekkeloos te laten verlopen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur voor licht en geluid van de hoogste kwaliteit en kun je bij ons alleen ervaren en bekwame artiesten en dj’s boeken.

DJ voor bruiloft jubileum met dj van Ambitious inhuren met apparatuur de keuze is reuze

All-in prijzen, eerlijk en helder

Eerlijkheid duurt het langst. Na 12,5, 25 of zelfs 50 jaar huwelijk weten jullie dit als geen ander. Bij Ambitious zijn wij dan ook altijd open en eerlijk in alle communicatie en maken wij heldere en duidelijke afspraken. Niet alleen met onze klanten, maar ook met elkaar. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is en komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien zijn onze prijzen standaard all-in en betaal je geen reiskosten binnen heel Nederland. Wanneer je Ambitious inschakelt voor de organisatie van jullie huwelijksjubileum, zullen wij je vast en zeker verrassen, maar nooit door onverwachte kosten. Ben je benieuwd naar de all-in prijzen voor jullie Koperen huwelijk , Zilveren jubileum of Gouden bruiloft? Bezoek dan gratis onze demo avond of vraag vrijblijvend een maatwerk voorstel aan.
DJ voor bruiloft jubileum inhuren met dj van Ambitious hier met mobiele dj-booth inhuren voor exclusieve ceremonie in Reeuwijk

Een jubileum op maat met dj-garantie

Na zoveel gelukkige jaren met elkaar te hebben doorgebracht, hebben jullie waarschijnlijk een nog meer uitgesproken smaak en stijl dan toen jullie met elkaar trouwden. Om jullie huwelijksverjaardag zo persoonlijk en passend mogelijk te maken, hebben wij een uitgebreid aanbod aan dj-show opstellingen en attributen en een zeer brede selectie in dj’s en artiesten. Zo zullen alle genodigden het feest echt herkennen als ‘jullie jubileum’ en zal de avond een onuitwisbare indruk achterlaten. En omdat wij na zoveel jaren branche ervaring weten wat er allemaal moet gebeuren om jullie jubileum zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn wij altijd op alles voorbereid. Zo zorgen wij ervoor dat onze disc jockey altijd met reservekabels op pad gaat, zijn wij altijd ruim van tevoren op locatie aanwezig en staat er standaard een back-up dj stand-by. Zo zijn jullie verzekerd van een succesvol feest en kunnen jullie ongestoord genieten van onvergetelijke avond.     

DJ voor bruiloft jubileum huren dj met saxofonist boeken Sax Up The DJ

DJ met saxofonist geschikt voor 5, 12,5, 25, 40 en 50-jarig jubileum

Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Deze act kan zowel stijlvol op de achtergrond als spetterend op de voorgrond. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met een saxofonist. Bij Ambitious hebben we meerdere dj's en meerdere saxofonisten die regelmatig met elkaar optreden onder het dj-concept Saxy DJ.

DJ voor bruiloft jubileum zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

DJ voor jubileum bruiloft zoeken is demo avond bezoeken

Wil je een bruiloft dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft jubileum huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor bruiloft all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een dj inhuren of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke jubileum huwelijksfeest met een dj van Ambitious?