DJ voor receptie huren Ambitious DJ boeken hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ voor receptie?

Vertrouw op Ambitious!

DJ voor receptie huren dj van Ambitious boeken

Een dj voor je receptie huren voor achtergrondmuziek tijdens het feliciteren

  • De beste dj voor je receptie tegen de beste prijs
  • Draait achtergrondmuziek tijdens trouwreceptie
  • Vriendelijke dj voor je huwelijksreceptie
  • Ervaren dj met eigen apparatuur: de keuze is reuze
  • Trouwreceptie dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Vanaf € 125,00 per uur all-in

Vertrouw op een allround receptie dj van Ambitious

DJ voor receptie inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksceremonie in Reeuwijk

Allround

Een allround dj van Ambitious draait jouw romantische muziek op het moment.

DJ voor receptie zoeken Ambitious dj boeken hier tijdens bruiloft in Het Witte Hof te Haastrecht

Ervaren

Een ceremonie dj van Ambitious draait al langer en regelmatig tijdens trouwceremonies.
DJ voor receptie gezocht Ambitious dj gevonden hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat de ceremonie draait om jullie.
DJ voor receptie met saxofonist inhuren Ambitious dj met saxofonist boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda met Sax Up The DJ

Professioneel

Een bruiloft dj van Ambitious heeft contact, bereid zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Exclusieve dj voor receptie inhuren Ambitious dj boeken zoals hier tijdens exclusief huwelijksfeest in Het Witte Hof te Haastrecht

Specialist in trouwmuziek

Van harte met jullie trouwplannen of aankomende bruiloft! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de trouwreceptie onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op ceremonies, recepties en trouwfeesten. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw huwelijksreceptie uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een duo, trio of dj? Wij adviseren een receptie dj van Ambitious. Een allround dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over de ceremonie napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Wat zijn de mogelijkheden van een dj tijdens de trouwreceptie? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor receptie gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor receptie zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor receptie inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de receptie dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

DJ voor receptie huren dj van Ambitious boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

Ontvang de felicitaties in stijl

Na de huwelijksceremonie is het moment aangebroken om de felicitaties in ontvangst te nemen. Gezellig samen met familie en vrienden nagenieten van de mooie plechtigheid. Wat is dan een betere aanvulling dan sfeervolle bruiloft receptie muziek? Bij Ambitious ben je daarvoor aan het juiste adres. Zoek je een bruiloft dj die jullie favoriete nummers draait? Wat dacht je van een dj met saxofonist waarmee de gasten alvast in de stemming voor de feestavond worden gebracht? Ook een live bandje die rustige achtergrondmuziek verzorgt boek je bij Ambitious.

DJ voor receptie met dj en saxofonist van Ambitious inhuren met apparatuur de keuze is reuze

De bruidstaart aansnijden

Muziek is niet alleen een goed middel om extra sfeer toe te voegen, het roept ook mooie herinneringen op. Veel stellen hebben dan ook een eigen nummer dat ze doet terugdenken aan een bijzonder moment of dat ze een bepaald fijn gevoel geeft. Het aansnijden van de bruidstaart is een speciale gebeurtenis tijdens jullie bruiloft receptie. Om dit moment nog persoonlijker te maken kan onze disc jockey ‘jullie nummer’ draaien terwijl jullie de taart aan alle gasten uitdelen.
DJ voor receptie huren dj van Ambitious inhuren of boeken hier met mobiele dj-booth tijdens exclusieve receptie in De Schaapskooi te Delft

All-in prijs voor jullie bruiloft receptie

Bij de organisatie van jullie bruiloft wil je graag de touwtjes in handen houden. Niet alleen met betrekking tot het verloop van de dag, maar ook om alles binnen budget te houden. Bij Ambitious houden wij van duidelijkheid. Daarom zijn wij van begin tot eind open en eerlijk over alle mogelijkheden en kosten en hanteren wij uitsluitend all-in prijzen. Zo betaal je binnen heel Nederland geen reiskosten en hoef je nooit bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Ben je benieuwd naar de all-in prijzen voor jullie bruiloft dj of artiesten? Heb je een vraag over beschikbaarheid of wil je weten of wij ook een speciaal thema kunnen verzorgen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur op (0182) 58 69 31.

DJ voor receptie huren met DJ Johan Post hier met bruidspaar in het Wereldmuseum te Rotterdam

Wij zijn voorbereid op jullie dag

Door de kennis en ervaring die wij in de laatste twee decennia hebben opgebouwd, weten wij wat er allemaal moet worden ingecalculeerd om jullie grote dag vlekkeloos te laten verlopen. Daarom zijn wij altijd overal op voorbereid. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en artiesten, onze bruiloft dj heeft altijd reservekabels bij zich en bij Ambitious staan reserveonderdelen klaar, we zijn altijd ruim op tijd aanwezig op locatie en we hebben standaard een back-up dj stand-by staan. Zo kunnen jullie met een gerust hart genieten van de mooiste dag van jullie leven.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Receptie dj zoeken is een demo avond bezoeken

Zoek je een dj voor de receptie, maar wil je eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor receptie all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een receptie dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen voor het huren van een dj of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke huwelijksreceptie met een dj van Ambitious?