Jouw dag jouw bruiloft dj van Ambitious

Alles geregeld voor de grote dag en alleen nog een goede bruiloft dj show nodig? Wij hebben precies wat je zoekt. Met onze dj’s wordt de mooiste dag van je leven uitgeluid zoals jij dat wilt. Trouwen is emotie en muziek is emotie, dus trouwen is muziek. Dat geldt voor de ceremonie, de receptie en het huwelijksfeest. Het mooie van clichés is dat ze gewoon waar zijn. De dag dat je elkaar het ja-woord geeft en elkaar trouw belooft. Dat is echt de mooiste dag van je leven. Hoe je die dag ook invulling geeft. Als de avond aanbreekt en al je familie en vrienden er zijn, dan wil je maar één ding: een onvergetelijk huwelijksfeest. Dus wil je een kei van een bruiloft dj boeken. Daarmee swing je de rest van je liefdesleven door. Zo blijft dat lekkere gevoel van just married nog lang bij je. Trouwplannen? Vertrouw op Ambitious!

De bruiloft dj draait

met liefde

Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Gelukkig niet! Het is jullie dag en daarbij hoort jullie muziek. Elk bruidspaar heeft een ‘ons liedje’ en bij dat liedje horen vaak nog heel veel andere liedjes. Het komt voor dat bruid en bruidegom ieder een hele lijst met favoriete nummers voor ons heeft. En het gebeurt ook dat het wat minder specifiek is, zolang ‘ons liedje’ maar wordt gedraaid. Allemaal uitstekend. Voor de bruiloft dj maakt het helemaal niet uit of er uitsluitend verzoeknummers gedraaid moeten worden of dat er in goed overleg een passend repertoire wordt samengesteld. Met onze jarenlange ervaring weten wij dat ieder feest krijgt waar het recht op heeft. En wat er ook wordt gedraaid, het gebeurt altijd met onze liefde voor de muziek.

 

Een compleet feest

met dj van Ambitious

Veel locaties hebben hun eigen geluidsinstallatie. Om goed voorbereid te zijn op wat er aan apparatuur staat en wat daarmee de mogelijkheden zijn, is het voor ons prettig om daar van te voren contact over te hebben. Kom je er zelf niet uit, dan helpen we daar vanzelfsprekend graag bij. Net zoals we meedenken over alle aspecten van het feest. Goede spullen zijn daarbij onontbeerlijk. Daarom leveren wij zelf behalve onze ervaren dj’s ook uitstekende apparatuur. Dus mocht het nodig zijn, dan is het verzorgen van een compleet feest geen enkel probleem. De mooiste dag van je leven verdient uiteindelijk alleen het allerbeste.

 

Welke opstelling past het beste

bij jullie feest?

Vanaf Euro 400,00 huur je bij ons al een basis drive-in show zonder lichtshow. Vanaf 500,00 huur je bij ons een complete drive-in show inclusief dj voor 5 draaiuren, dj-meubel, lichtshow, geluidsset, BTW & reiskosten. Een exclusieve show boek je vanaf Euro 725,00. Elke show basis of exclusief stel je zelf met ons samen. Bekijk hier voorbeelden van diverse opstellingen. Welke drive-in show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget?

 

 • white dj-meubel basis lichtshow geluidsset tot 150p
 • white dj-meubel 4 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
 • white dj-meubel 4 sterren lichtshow geluidsset tot 150p verlichte dansvloer patronen
 • white dj-meubel 3 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
 • white dj-meubel 3 sterren lichtshow geluidsset tot 150p verlichte dansvloer pixel25
 • truss dj-meubel super lichtshow geluidsset tot 150p
 • plus dj-meubel plus lichtshow geluidsset tot 150p
 • LED Party Show
 • LED dj meubel 4 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
 • dj met vocaliste en saxofonist
 • dj met saxofonist
 • dj met saxofonist en percussionist
 • design dj-meubel 4 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
 • design dj-meubel 3 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
 • budget dj-meubel basis lichtshow geluidsset tot 150p
 • banner dj-meubel 4 sterren lichtshow geluidsset 150p
 • banner dj-meubel 3 sterren lichtshow geluidsset 150p
 • exclusieve drive-in show

Een geslaagd trouwfeest

gegarandeerd

De belangrijkste dag uit jullie leven wil je natuurlijk afsluiten met een geweldig feest. Er zijn echter zoveel factoren die meespelen bij het succes van een bruiloftfeest; komt de disc jockey wel op tijd? Willen de gasten wel dansen? Zal er niets fout gaan met de techniek, nét terwijl wij onze grondig ingestudeerde eerste dans doen? Bij Ambitious hoeven jullie je over al die zaken geen zorgen te maken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op jullie feestavond erg serieus en zijn op alles voorbereid om jullie de avond van jullie leven te bezorgen.

 

Ambitious verzorgt jullie feestavond

op maat

Jullie trouwfeest moet een onvergetelijke avond worden. Volledig aangepast op de stijl van de bruiloft en op jullie persoonlijke smaak. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan drive-in show opstellingen, bruiloft dj’s en artiesten, kunnen wij altijd een feestavond samenstellen die perfect aansluit op jullie bruiloft, feestlocatie en budget. Wil je de sfeer verhogen met een dj met saxofonist, een spetterende lichtshow of een verlichte LED-dansvloer? Bij Ambitious is niets te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze demo en beleef gratis een live demo avond. Tijdens deze maandelijkse kijkavonden laten wij diverse opstellingen zien en geven we jullie een voorproefje van jullie eigen feestavond. Naderhand bieden we de mogelijkheid om tijdens een persoonlijk gesprek dieper in te gaan op jullie eigen trouwfeest.

bruid Ilse als bruiloft dj

Bruiloften die

binnen budget blijven

Verrassingen tijdens jullie bruiloft zijn leuk, behalve wanneer het om onverwachte kosten gaat. Bij Ambitious hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij maken altijd heldere afspraken, zijn open en eerlijk in onze communicatie en rekenen altijd duidelijke all-in prijzenZonder reiskosten in heel Nederland en zonder vervelende verrassingen achteraf. Dat vinden wij prettig en geeft onze klanten een gerust gevoel.

 

Kies voor zekerheid

en kwaliteit

Wij hebben de laatste twee decennia al voor duizenden bruidsparen de bruiloft muziek mogen verzorgen voor de huwelijksceremonie, de receptie of de feestavond. Wij hebben daarmee de kennis en ervaring opgebouwd om te weten wat er nodig is om de dag of avond soepel en foutloos te laten verlopen. We maken dan ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige apparatuur en professionele en ervaren bruiloft DJ’s. Daarnaast zijn we overal op voorbereid om jullie feestavond te kunnen garanderen; onze disc jockeys hebben altijd reservekabels bij zich, we zijn altijd ruim op tijd aanwezig en zorgen er standaard voor dat er een back-up bruiloft DJ stand-by staat. Vertrouw op Ambitious, voor de zekerheid van een succesvol en probleemloos huwelijksfeest.

 

Wil je een indruk krijgen

van onze trouwfeesten?

Bekijk hier enkele video’s van bruiloften waarvoor wij eerder het trouwfeest mochten verzorgen.

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

HELEMAAL GRATIS

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs om jullie trouwplannen te bespreken of meld je aan voor de demo avond om alvast een voorproefje te beleven.

2017 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin