BRUILOFT DJ huren? vertrouw op Ambitious

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje met de liefde van je leven? Dan mag een bruiloft dj tijdens het huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken! Een allround bruiloft dj van Ambitious is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste bruiloft muziek op jouw feest. Al sinds 1996 zorgen onze allround dj’s voor spetterende huwelijksfeesten voor vele bruidsparen op mooie locaties door heel Nederland. Wil je een professionele dj met apparatuur (dj show) boeken of zoek je een dj met saxofonist zoals onze topact Sax Up The DJ? Bij Ambitious boek je voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat. Ga je voor één van onze dj concepten en stel je zelf de show met ons samen? De keuze is reuze! Wil je weten wat een dj show kost of wat de prijzen zijn van onze dj shows? Kijk dan op onze pagina Pakketten en Prijzen. Met een dj van Ambitious op je bruiloft kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up dj bij ziekte en zijn bovendien bekend met vele locaties. De beste bruiloft dj voor de beste prijs inhuren doe je bij ons zodat jij je huwelijk op de gedroomde manier kunt afsluiten. Ook je ceremonie, receptie of jubileum zijn wij graag van de partij. Lees hieronder meer over onze werkwijze, all-in prijzen, tips voor het inhuren van een dj voor je bruiloft en meld je aan voor één van onze maandelijkse demo avonden.

  • bruiloft dj met bruidspaar
  • dj Peter Dordrecht Raedtskelder White Exclusive Ambitious bruiloft bedrijfsfeest verjaardag

Onbezorgd genieten

van een onvergetelijke avond

Van de mooiste dag van jullie leven wil je volkomen onbezorgd kunnen genieten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op de dag zelf te voorkomen. Bij Ambitious is jullie feest in goede handen. Ons betrokken team blijft van begin tot eind meedenken, adviseren en bijsturen. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke feestavond te bezorgen.

 

  • dj-Zwijndrecht-Hotel-Ara-Ambitious-bruidspaar-publiek-

DJ BRUILOFT PRIJZEN

All-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag offertes voor maatwerk maar hanteren ook vaste pakketten & prijzen. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke drive-in show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Klik dus snel verder op prijzen dj huren of vraag een voorstel aan.

 

  • Female DJ Annelies voor elk type event
  • dj-Zwijndrecht-Hotel-Ara-Ambitious-bruidspaar-publiek-

BRUILOFT DJ boeken

Demo avond bezoeken

Wil je een bruiloft dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en meld je hier aan en maak bovendien kans op een gratis drive-in show t.w.v. Euro 1000,00!

DEMO AVOND

  • white-dj-meubel-3-sterren-lichtshow-geluidsset-
  • design-dj-meubel-4-sterren-lichtshow-geluidsset-tot-150p

Bruiloft dj garantie

kies voor Ambitious

De attente en ervaren allround dj’s van Ambitious hebben uitgebreide ervaring met draaien op bruiloften.  Zij worden zorgvuldig gematcht aan jullie muzieksmaak en -wensen. De dj van Ambitious luistert en handelt naar jullie wensen. Hij of zij voelt de gasten perfect aan en speelt daar feilloos op in. Zowel de apparatuur als de dj zijn altijd ruim op tijd aanwezig op locatie. Ambitious heeft altijd een back-up dj stand-by.

 

Maak kennis met

onze bruiloft dj's

 

 

dj bruiloft TIPS

voor een onvergetelijk feest

Het huwelijksfeest is voor bruidsparen enerzijds een weergaloze afsluiting van hun mooie dag, maar anderzijds een bron van maandenlange stress. Er kunnen immers tal van zaken misgaan tijdens een trouwfeest. Een bruiloft dj die niet komt opdagen, een technische fout waardoor de muziek uitvalt of gasten die de dansvloer niet op komen… Het zijn slechts enkele voorbeelden van scenario’s waar je liever niet aan wilt denken. Een van de beste tips die we je kunnen geven is om een bruiloft dj te boeken bij een betrouwbare en ervaren partij zoals Ambitious. Hoe? Bezoek een demo avond of maak een afspraak bij de dj of drive-in show zodat je een goed beeld krijgt van de grote verschillen in prijs, kwaliteit en service. Lees ook externe reviews. Deze geven vaak ook een goed beeld van de ervaringen met de dj of drive-in show.

 

Wil je een indruk krijgen

van onze trouwfeesten?

Bekijk hier enkele video’s van bruiloften waarvoor wij eerder het trouwfeest mochten verzorgen.

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

HELEMAAL GRATIS

Benieuwd naar ons en onze mogelijkheden? Kom gerust langs om jullie trouwplannen te bespreken of meld je aan voor de maandelijkse demo avond om alvast een voorproefje te beleven.

2020 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin