dank je wel voor je contactaanvraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je ondertussen een dringende vraag?
Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen op +31 182 58 69 31.

Wie we zijn?

Bij ons staat flexibiliteit, klantgerichtheid en transparantie voorop. We leveren uitstekende service tegen een scherpe prijs. En werken alleen met ervaren mensen en artiesten die verstand hebben van muziek & techniek en die goed kunnen inspelen op de reactie van de gasten.

 

Johan

SALES, MARKETING & ORGANISATIE

Ik draai onder m’n eigen naam dj Johan Post op allerlei feesten en evenementen. En binnen Ambitious ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing & organisatie. De gesprekken op ons kantoor zijn ontspannen in onze zithoek. Kom jij ook een kopje koffie bij ons doen? Tot ziens bij Ambitious!

MARTIN

SALES, FINANCIEN & MAGAZIJN

Ik hou me voornamelijk bezig met verkoopadvies voor bedrijfsevenementen en event support, verzorg de boekhouding, ben verantwoordelijk voor het wagenpark en een geordend en up-to-date magazijn met apparatuur en ga nog regelmatig als dj of vj op pad.

ANITA

SALES, OFFICE & PLANNING

Ik ben werkzaam als dj planner. Ik match de dj’s aan bruidsparen, particulieren en bedrijven en zorg ervoor dat ze voorzien worden van de juiste informatie, planning, apparatuur, roady(‘s) en bestelbus(sen).

LEONTINE

SALES, OFFICE & PLANNING

Ik ben verantwoordelijk voor sales in deze zeer leuke branche. Zo ben ik altijd bezig met het faciliteren van grote en kleine feesten en evenementen. Graag tot ziens bij Ambitious!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Is er een dj beschikbaar op onze feestdatum? Wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Ontvang binnen 24 uur een offerte met onze maatwerk voorstellen; uiteraard gratis en vrijblijvend.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin