Team Ambitious

Verlicht, versterkt & vermaakt

Missie Ambitious

Ambitious verzorgt met allround dj's, artiesten en apparatuur muziek & techniek van betaalbaar tot exclusief op de voorgrond of achtergrond. Onze missie is het bijdragen aan een onvergetelijk moment of evenement. Door kennis, keuze, kwaliteit, flexibiliteit & garanties ontzorgen we particuliere feestgevers en organisatoren van zakelijke of openbare evenementen. Voor elke stijl, thema, locatie en budget bieden wij een oplossing op maat. Vandaar onze slogan: verlicht, versterkt en vermaakt!

Team Ambitious

Johan Post | Team Ambitious

Johan (dj, sales, marketing & organisatie)

In 1996 heb ik na m’n studie aan de HEAO in Rotterdam Ambitious opgericht. Daarvoor was ik als dj en organisator actief op diverse studentenfeesten en evenementen. Weer daarvoor begon ik m’n dj carrière in stijldansschool Westland in Naaldwijk. Daar is het allemaal begonnen. Nog steeds draai ik als DJ Johan Post op allerlei feesten en evenementen. Binnen Ambitious ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing & organisatie. Tot ziens bij Ambitious!
Anita | Team Ambitious

Anita (klantenservice)

Sinds 1996 ben ik betrokken bij Ambitious. Eerst op de achtergrond als levenspartner van Johan, daarna als onderdeel van het team en sinds 2005 als vennoot. Ik match de dj’s aan bruidsparen, particulieren en bedrijven en zorg ervoor dat dj, artiesten, technici, roady's & chauffeurs voorzien worden van de juiste informatie, planning, apparatuur, roady(‘s) en bestelbus(sen). Ook op de demo's ben ik van de partij. Tot ziens bij Ambitious!

Leon (dj & sales)

Na een tijd als allround dj voor Ambitious op bruiloften, bedrijfsevenementen en verjaardagen te draaien, ben ik in 2018 begonnen om ook met sales het team aan te vullen. De samenwerking is daardoor nog hechter. Je ontmoet me op kantoor of op de demo. Tot ziens bij Ambitious!
Martin | Team Ambitious

Martin (financiën)

Toen ik in 1997 mijn oude schoolvriend Johan weer tegenkwam en hij mij vroeg om hem te helpen met Ambitious, hoefde ik dus niet al te lang na te denken. Van 1999 tot 2019 was ik als vennoot en dj fulltime betrokken. Nu hou ik me parttime bezig met de financiële administratie.
Martijn | Team Ambitious

Martijn (roady & magazijn)

In 2017 reageerde ik op een Facebook oproep voor roady werkzaamheden. Intussen heb ik veel geleerd over het brengen, bouwen, afbreken en ophalen van apparatuur. Inmiddels ben ik ook verantwoordelijk voor het klein onderhoud, het wagenpark en het magazijn.

Historie Ambitious

Ambitious werd in juli 1996 door Johan in Rotterdam opgericht. De eerste investeringen werden opgeslagen bij partners DMS en Excess in Rotterdam. Als snel kwam Johan vriend Martin tegen die begon met helpen. Samen hadden ze veel werk en het leek alsof Ambitious van Martin en Johan was. Daarom werd Martin in 1999 vennoot. In 2000 ging Martin zelfs fulltime voor Ambitious aan de slag. in 2003 volgde Johan. In dat jaar werd ook een loods met geïmproviseerd kantoor gehuurd aan de Leeghwaterstraat 25 in Reeuwijk. Later werden ook Anita, de vrouw van Johan en Leontine de vrouw van Martin vennoot. Naast het verhuren van dj's & artiesten, organiseerde Ambitious festivals, houseparty's en dinnershows. Er werd veel geïnvesteerd in apparatuur en een wagenpark. Zo konden er 15 dj's met apparatuur tegelijkertijd draaien op verschillende plaatsen in Nederland. Meer dj's draaiden onvergetelijke bruiloften en voor grote accounts zoals Holland Casino. Ambitious overleefde zo de recessie van 2009. In 2013 verhuisde het viertal met Ambitious naar een groter bedrijfspand met loods en kantoor aan de Leeghwaterstraat 29-06 in Reeuwijk. De vriendschap tussen de vier bleef alleen zijn Anita en Johan sinds 2019 de enige vennoten. Martin heeft een (serieuze) baan geaccepteerd, maar doet nog wel de financiën. Leontine miste haar oude beroep als medisch secretaresse en is weer gaan werken in het ziekenhuis. In 2019 werden Martin en Leontine uitgekocht en kochten Anita en Johan tevens het bedrijfspand dat zij eerder huurden. Met DJ Leon, roady Martijn en een nieuwe website werkten we met Ambitious met dj's, shows & concepten toe naar het 25-jarig bestaan in juli 2021. Ondanks Corona hebben we dit toch een week lang goed kunnen vieren. 2022 was een knotsgek jaar met 20 DJ optredens op één dag op 24 juni en ons drukste/beste jaar ooit. Het jaar is voorbij gevlogen en er was geen tijd om websites te onderhouden en nieuwsbrieven te versturen. Inmiddels is 2023 aangebroken en kijken we er naar uit om weer zo veel op pad te gaan om jou en jullie te ontmoeten op de leukste events!