Witte exclusieve dj show boeken bij Ambitious

Exclusieve dj-show

Uniek, chic en helemaal wit!

Witte exclusieve dj-show huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Bijzondere, exclusieve witte dj-show met stijlvolle dj
  • Trouwfeest, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Vriendelijke en veelzijdige dj die verzoekjes wél draait
  • Reserve dj en apparatuur stand-by
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Witte exclusieve dj-show voor personeelsfeest of ander feest
  • All-in, dus ook inclusief BTW, reiskosten, op- en afbouw

Exclusieve dj zoeken White Exclusive DJ-Show boeken

Een volledig witte exclusieve dj-show huren doe je bij Ambitious

Uniek, chic en helemaal wit!

Jij zoekt dus een witte exclusieve dj-show die jouw feest of event onvergetelijk maakt. Dan zit je goed met de White Exclusive DJ-show van Ambitious. Met deze exclusieve drive-in show boek je een professionele, ervaren en attente allround dj en stijlvolle witte apparatuur met de flexibiliteit en garanties van een professionele partij. Het is onze meest exclusive dj-show. Dat komt vooral door de witte speakers. Witte speakers zijn uniek. De apparatuur van deze witte exclusive show bestaat uit een exclusief wit dj-meubel van 1,70 meter breed, 1,20 meter hoog en 0,5 meter diep. De lichtshow bestaat uit twee ledzuilen met daarop witte ronddraaiende lichtkoppen die wij moving heads noemen. Deze witte disco-lampen draaien langzaam of snel om hun as, kunnen op vaste kleur en figuur (gobo) en knipperen. Om de lichtshow beter tot z'n recht te laten komen, gebruiken we een rookmachine. De geluidsset bestaat uit vier witte kwalitatief hoge speakers: 2 hoge tonen speakers en 2 lage tonen (bass of sub) speakers verbonden door een witte tussenpaal. Met deze geluidsset kunnen we een groep van maximaal 150 personen goed vermaken. Wil je toch een ander dj-meubel en/of moderner verlichting? Ook geen probleem. We passen en meten net zo lang tot de show helemaal naar jouw wens is. Ambitious verzorgt al sinds 1996 dj-shows voor elke stijl en budget.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Witte exclusieve dj-show voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Witte exclusieve dj-show boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Witte exclusieve dj-show van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de White Exclusive DJ-Show     

Witte exclusieve dj-show huren met 4 led-zuilen in plaats van 2

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

De White Exclusive DJ-Show is zeer geschikt voor exclusieve feesten en borrels zoals een exclusieve (jubileum) bruiloft, verjaardagsfeest en bedrijfsborrel of personeelsfeest. De apparatuur neemt weinig ruimte in beslag en we matchen een Ambitious dj aan jouw wensen. Met onze vragenlijst inventariseren we je wensen. Na de match belt in de week van het feest de dj om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Ons feestteam neemt deze week ook contact op met de feestlocatie om onder andere de op- en afbouw af te stemmen. Wil je zelf de dj bepalen of uitzoeken? Dat kan. Afhankelijk van de dj, is er een toeslag wanneer wij bij de boeking een bepaalde dj garanderen

Witte exclusieve dj-show boeken met 6 led-zuilen in plaats van 2

Uitbreidingen, upgrade, verzekering en MADIWODO-korting

Is deze White Exclusieve DJ-Show (nog) niet naar je zin? In een handomdraai vervangen we de geluidsset, lichtshow en het dj-meubel. Als alternatieve pakketten adviseren we onze White Exclusive Show 4 (met vier in plaats van twee ledzuilen met witte moving heads) van € 1.045,00 en de White Exclusive DJ-Show 6 van € 1.165,00. Voor extra sfeer kunnen we floorspots, led aircones, schakeleffecten, een muzikant zoals een saxofonist, videoclips of karaoke met één of meer schermen meenemen. Hou je een privé-feest op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan kom je in aanmerking voor onze MADIWODO-korting. Deze korting is maar liefst 15%! Deze korting geldt dus niet voor bedrijven, niet in combinatie met andere kortingen, niet op feestdagen en niet op de dag voor Hemelvaart & andere (doordeweekse) populaire of bijzondere data zoals 1, 2, 10, 19, 20 en 19 september. We treden dan wel maximaal vier uur op. Tenslotte adviseren wij je om het event te verzekeren. Dat kan ook middels onze Annuleringsvoorziening voor het vaste bedrag van € 30,00. Kortom, geef ons je wensen door en we blijven net zolang puzzelen tot ons voorstel naar jouw wens is. 

Witte exclusieve dj-show  zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Vergelijk verschillende dj-shows op onze demo avond

Wil je de White Exclusive DJ-Show vergelijken met andere dj-shows van Ambitious of met eigen ogen zien of deze aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ontmoet ook onze dj's en feestteam die je vragen beantwoorden en je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
Witte exclusieve dj-show boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om de White Exclusive DJ-Show te boeken, maar je zit er (nog) niet aan vast. Pas als je een optie op een show hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief eventuele uitbreidingen - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

White Exclusive DJ-show boeken € 875,00

White Exclusive DJ-Show

€ 925,00 incl. transport & bouw

White Exclusive DJ-show met 4 zuilen boeken € 875,00

White Exclusive Show 4

€ 1.045,00 incl. transport & bouw
DJ garantie erbij boeken + € 100,00

DJ-garantie

+ € 100,00
Silent DJ erbij boeken prijs op aanvraag

Silent DJ

prijs op aanvraag
Videoclips & visuals erbij boeken prijs op aanvraag

Videoclips & visuals

prijs op aanvraag
Saxofonist erbij boeken + € 425,00

Saxofonist

+ € 475,00 max. 4 uur

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met onze White Exclusive DJ-Show?