DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

Zeer grote dj-show

Heel veel licht en geluid

Zeer grote dj-show huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Zeer grote dj-show met dikke geluidsset en lichtshow
  • Trouwfeest, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Ervaren en professionele dj met mooie apparatuur
  • Vriendelijke en veelzijdige dj die verzoekjes wél draait
  • Reserve dj en apparatuur stand-by
  • Drive-in show voor Sweet 16, 21e, 30e, 40e en 50e verjaardag
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Zeer grote dj-show voor personeelsfeest of ander feest
  • Prijs is inclusief dj, dj-meubel, geluidsset en lichtshow
  • All-in, dus ook inclusief BTW, reiskosten, op- en afbouw

Grote dj-show zoeken is onze Mega DJ-Show boeken

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

Heel veel licht en geluid

Jij zoekt dus een hele grote dj-show die jouw feest of event onvergetelijk maakt. Dan zit je goed met de Mega DJ-show van Ambitious. Met deze dikke drive-in show boek je een professionele, ervaren en attente allround dj en veel apparatuur met de flexibiliteit en garanties van een professionele partij. Met deze dj-show maak je veel impact. Dat komt vooral door de grote lichtshow met 50cm spiegelbollen. De apparatuur van deze grote show bestaat uit een aluminium dj-meubel van 1,70 meter breed, 1,20 meter hoog en 0,5 meter diep met led panelen. De lichtshow bestaat uit 16 spots, 4ronddraaiende grote lampen (moving heads) en 2 spiegelbol in een aluminium kooi. De moving heads draaien langzaam of snel om hun as, kunnen op vaste kleur en figuur (gobo) en knipperen. Om de lichtshow beter tot z'n recht te laten komen, gebruiken we een grote rookmachine. De geluidsset bestaat uit vier zwarte kwalitatief hoge speakers: 2 hoge tonen speakers en 2 lage tonen (bass of sub) speakers verbonden door een zwarte tussenpaal. Met deze geluidsset kunnen we een groep van maximaal 250 personen goed vermaken. Wil je toch een ander dj-meubel en/of moderner verlichting? Ook geen probleem. We passen en meten net zo lang tot de show helemaal naar jouw wens is. Ambitious verzorgt al sinds 1996 dj-shows voor elke stijl en budget.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de Mega DJ-Show     

DJ Johan Post inhuren, boeken of huren? Hij mixt dan videoclips tijdens exclusief personeelsfeest VODW in Leusden

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

De Mega DJ-Show is zeer geschikt voor exclusieve feesten en borrels zoals een exclusieve (jubileum) bruiloft, verjaardagsfeest en bedrijfsborrel of personeelsfeest. De apparatuur neemt zo'n zes bij drie meter aan vloeroppervlak in beslag. De ruimte dient minimaal 3,5 meter hoog te zijn. Vervolgens matchen we een Ambitious dj aan jouw wensen. Met onze vragenlijst inventariseren we je wensen. Na de match belt in de week van het feest de dj om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Ons feestteam neemt deze week ook contact op met de feestlocatie om onder andere de op- en afbouw af te stemmen. Wil je zelf de dj bepalen of uitzoeken? Dat kan. Afhankelijk van de dj, is er een toeslag wanneer wij bij de boeking een bepaalde dj garanderen.

DJ Johan Post boeken met saxofonist Sax Up The DJ huren of inhuren voor bedrijfsfeest, verjaardag of (jubileum) bruiloft

Uitbreidingen, upgrade, verzekering en MADIWODO-korting

Is deze Mega DJ-Show (nog) niet naar je zin? In een handomdraai vervangen we de geluidsset, lichtshow en het dj-meubel. Als alternatieve pakketten adviseren we onze Super DJ-Show van € 1.025,00. Voor extra sfeer kunnen we floorspots, led aircones, schakeleffecten, een muzikant zoals een saxofonist, videoclips of karaoke met één of meer schermen meenemen. Hou je een privé-feest op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan kom je in aanmerking voor onze MADIWODO-korting. Deze korting is maar liefst 15%! Deze korting geldt dus niet voor bedrijven, niet in combinatie met andere kortingen, niet op feestdagen en niet op de dag voor Hemelvaart & andere (doordeweekse) populaire of bijzondere data zoals 1, 2, 10, 19, 20 en 19 september. We treden dan wel maximaal vier uur op. Tenslotte adviseren wij je om het event te verzekeren. Dat kan ook middels onze Annuleringsvoorziening voor het vaste bedrag van € 30,00. Kortom, geef ons je wensen door en we blijven net zolang puzzelen tot ons voorstel naar jouw wens is. 

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Vergelijk verschillende dj-shows op onze demo avond

Wil je de Mega DJ-Show vergelijken met andere dj-shows van Ambitious of met eigen ogen zien of deze aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ontmoet ook onze dj's en feestteam die je vragen beantwoorden en je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om de Mega DJ-Show te boeken, maar je zit er (nog) niet aan vast. Pas als je een optie op een show hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief eventuele uitbreidingen - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

DJ Johan Post boeke, huren of inhuren Basic DJ-Show erbij + € 110,00

Mega DJ-Show

€ 1.400,00 incl. transport & bouw

DJ Johan Post boeken, huren of inhuren Black & White DJ-Show erbij + € 340,00

Super DJ-Show

€ 1.025,00 incl. transport & bouw
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren White Exclusive DJ-Show erbij + € 490,00

DJ-garantie

+ € 100,00
Silent DJ Johan Post boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Silent DJ

prijs op aanvraag
Karaoke DJ Johan Post boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Videoclips & visuals

prijs op aanvraag
Karaoke DJ Johan Post boeken, huren of inhuren saxofonist Boris erbij + € 605,00

Saxofonist

+ € 475,00 max. 4 uur

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met onze Mega DJ-Show?