Vrouwelijke dj huren voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Vrouwelijke dj huren?

Maak indruk met een female dj van Ambitious

Een vrouwelijke dj huren voor een onvergetelijk feest, evenement of moment

  • Vrouwelijke dj boeken voor onvergetelijk trouwfeest
  • Ook ceremonie, receptie of jubileum bruiloft
  • Professionele en vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Je verjaardag vier je met een female of vrouwelijke dj
  • Ervaren female dj inhuren met apparatuur
  • Reserve vrouwelijke dj en apparatuur stand-by
  • Bedrijfsfeest of lounge lady dj  huren met saxofonist

Maak indruk met een vrouwelijke dj van Ambitious

Vrouwelijke dj Merilyn huren voor bruiloft

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

Vrouwelijke DJ huren met Agnes voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj. Maak indruk met Ambitious.
Vrouwelijke DJ Annelies boeken voor verjaardag

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty. Vier het met Ambitious.
Vrouwelijke DJ Annelies boeken voor zakelijk evenement

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement. Maak indruk met Ambitious.
Vrouwelijke DJ in Gouda huren, boeken of inhuren Ambitious verlicht, versterkt en vermaakt sinds 1996

Specialist in feesten sinds 1996

Dus jij bent op zoek naar een vrouwelijke dj voor je feest evenement. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke female dj gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een vriendelijke en veelzijdige, vrouwelijke dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

Vrouwelijke DJ in Gouda huren voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Vrouwelijke DJ in Gouda voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Vrouwelijke DJ in Gouda inhuren voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Lees meer over een vrouwelijke dj huren bij Ambitious   

Vrouwelijke DJ huren zoals Merilyn hier in actie tijdens bootfeest

Voor elk type event,  stijl en budget een dj huren bij Ambitious

Ambitious is gespecialiseerd in mannelijke en vrouwelijke allround dj's, maar ook een Lounge of Deep House dj huren, kan bij ons. Een optreden van een dj kan op de voorgrond als het gaat om een feestavond of op de achtergrond tijdens een ceremonie, receptie, of zakelijke evenement zoals een netwerkborrel. Zoek je een vrouwelijke dj met apparatuur ofwel een dj-show of drive-in show? Geen probleem! Wij hebben zelf alle apparatuur zoals dj-meubel, lichtshow en geluidsset. Dat geldt ook voor leuke extra's zoals een spiegelbol, podium of sterrendoek. Van basic tot exclusief: de keuze is reuze! Ook zorgen wij voor een reserve vrouwelijke dj en apparatuur, zodat jouw feest altijd door kan gaan. Wil je een dj met saxofonist of zoek je een silent dj? Ook voor diverse female dj-concepten kun je terecht bij Ambitious.

Lounge, silent of allround dj huren, mannelijk of vrouwelijk, zonder of met apparatuur, videoclips en/of muzikanten

Een allround dj boeken doe je bij Ambitious

Allround dj's

De dj's van Ambitious. zowel mannelijk als vrouwelijk zijn los te boeken of met meerprijs te combineren met een Ambitious DJ-Show.
Een dj-show boeken doe je bij Ambitious

DJ-shows

De Ambitious DJ-shows zijn onze all-in dj-shows inclusief allround dj, apparatuur, transport, op- en afbouw; van betaalbaar tot exclusief.
Een dj-concept zoals dj met saxofonist boeken doe je bij Ambitious

DJ-concepten

Bekijk hier de dj-concepten van Ambitious zoals dj met muzikanten zoals Saxy DJ, Silent DJ, Videodisco, Ambulante DJ en Karaoke DJ.
Female DJ Annelies: allround en attent

Een feestje geven is de dj-demo van Ambitious beleven

Wil je een vrouwelijke dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven. Je krijgt dan een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. Er zijn live-optredens en we geven presentaties. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. De deur gaat om 20.15 uur open. De live-optredens en presentaties zijn tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Daarna zoomen we graag in op jullie feest. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!

Foto's

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met een vrouwelijke dj van Ambitious?