Video Aspect Ratio: 4:1

29 juli 2021 bestaat Ambitious 25 jaar

daarom trakteren we deze hele maand juli op 25 acties!

29 juli 2021 bestaat Ambitious 25 jaar

daarom trakteren we deze hele maand juli op 25 acties!

25 jaar Ambitious

Wie jarig is, trakteert!

Sinds 29 juli 1996 verzorgen wij dj's, shows en concepten voor particuliere, zakelijke en openbare evenementen. Een mobiele dj voor een intieme borrel of receptie, de complete invulling van een feestavond met podium, artiesten en verlichte dansvloer of de muziek en techniek met meerdere dj's op meerdere locaties door heel Nederland; we deden en doen het nog steeds graag en goed. Op donderdag 29 juli 2021 bestaat Ambitious 25 jaar. Om deze bijzondere mijlpaal goed te vieren, trakteren we de hele maand juli van 2021 met 25 acties! Vanaf 1 juli 2021 verschijnen er bijna dagelijks een of meerdere nieuwe acties. Hou deze pagina dus goed in de gaten voor deze acties en de voorwaarden.

25 acties in feestmaand juli

DJ Show inhuren

Actie 1: 25% korting op dj-show uitvoering in juli 2021

Vandaag 1 juli 2021 starten wij onze feestmaand gelijk met één van de beste acties van deze actiemaand. Je ontvangt 25% korting op een DJ Show indien deze wordt geboekt én uitgevoerd in juli 2021. Boek je deze maand een DJ Show voor een datum in onze feestmaand juli? Dan ontvang je 25% korting. Heb je al bij ons geboekt? Dan ontvang je een upgrade van 25%. Deze actie geldt de hele maand juli maar niet in combinatie met andere acties. Tevens moeten wij wel beschikbaarheid hebben. Dus acteer snel want vol = vol.

Actie 2: 25% korting op DJ Johan Post uitvoering in juli 2021

DJ Johan Post is de oprichter van Ambitious en viert op die manier ook zijn zilveren jubileum als mede-eigenaar van en dj bij Ambitious. Je ontvangt 25% korting op DJ Johan Post indien je hem wordt boekt in juli 2021 voor een optreden in juli 2021. Boek je deze maand voor een datum in onze feestmaand juli? Dan ontvang je 25% korting. Deze actie geldt de hele maand juli maar niet in combinatie met andere acties m.u.v. de actie hierboven. Tevens moet Johan wel beschikbaarheid hebben. Dus acteer snel want vol = vol.

Actie 3: Gratis Lounge Laser bij boeking bij op 3 of 4 juli 2021

De lounge laser is de moderne spiegelbol. Zonder rookmachine maakt deze rode en groene stippen in een groen/blauwe gloed. Met rook is het effect nog mooier met bundels. Deze Lounge Laser doen we cadeau bij een boeking vandaag juli of morgen 4 juli. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties m.u.v. de actie hierboven. We hebben er twee. Dus wees er snel bij want op = op.

Actie 4: Gratis 2 LED Aircones bij boeking bij op 5 juli 2021

Met LED Aircones maak je extra sfeer zonder veel geld uit te geven. In de cones wordt lucht geblazen. De LED verlichting onderin zorgt ervoor dat de hele cone verlicht wordt. De Aircones kunnen stand-alone of centraal worden aangestuurd zodat ze mee gaan in de lichtshow van de andere effecten. We doen 2 LED Aircones cadeau bij een boeking vandaag op 5 juli. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want op = op.

Actie 5: 25% korting op een videogastenboek bij boeking dj show op 6 juli 2021

Boek een videogastenboek bij een dj show van Ambitious en je ontvangt 25% korting op een videogastenboek. Beleef je feestavond nogmaals maar dan anders. Was dit jouw feest? Zie wat de gasten deden toen jij met andere zaken bezig was. Zeker met creatieve uitbundige gasten, is dit een aanrader. Vandaag geven we 25% bij een boeking bij een dj show. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want op = op.

Actie 6: gratis sterrendoek bij boeking dj show op 7 en 8 juli 2021

Boek een dj show van Ambitious en we nemen gratis ook een sterrendoek mee. Een sterrendoek geeft extra sfeer aan het feest en laat het plaatje van de dj met dj show er mooier uitkomen. Vandaag en morgen geven houden we deze mooie aanbieding. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want op = op.

Actie 7: gratis openingsmix bij boeking dj show op 9 juli 2021

Wil je de avond starten met een energizer of openingsdans? Wij maken deze helemaal op maat. Het maken van een openingsmix van 3 tracks met 2 overgangen kost normaal €50,00. Vandaag doen we deze cadeau bij een boeking van een dj show. Het is ook mogelijk om meer tracks en/of overgangen te mixen tegen meerprijs. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.
Mobiele DJ Johan Post bij Gouwestein in Gouda

Actie 8: 25% korting op Ambulante DJ en Actie 9: 25% op Silent DJ

Vandaag hebben we 2 acties. Zowel op onze Ambulante DJ als op Silent DJ geven we alleen vandaag 25% korting. Beide diensten zijn heel geschikt voor de kleinere en intiemere feesten. Voor de actie van Silent DJ geldt dat deze maximaal geldt voor 75 koptelefoons en 3 zenders. Voor alle acties geldt sowieso dat er slechts van 1 actie per persoon/partij gebruik kan worden gemaakt. Beide acties gelden alleen bij boeking dj show op 14 juli 2021en gelden niet in combinatie met andere acties.

Actie 10: White Exclusive DJ Show voor prijs Black & White DJ Show

Vandaag boek je onze White Exclusive DJ Show voor de prijs van een Black & White DJ Show. De White Exclusive DJ Show bestaat uit een exclusief wit dj-meubel, 2 of 4 witte moving heads op 2 of 4 witte ledzuilen en een witte geluidsset geschikt voor feest tot 150 personen. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 15 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 11: Banner DJ Show voor prijs  Basic DJ Show op 21 juli

Vandaag boek je onze Banner DJ Show voor de prijs van een Basic DJ Show. De Banner DJ Show bestaat uit een Banner dj-meubel, 8 LED spots en 4 geluidsgestuurde schakeleffecten op 2 statieven en een zwarte geluidsset geschikt voor feest tot 150 personen. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 21 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 12: Gratis 5 LED Floorspots bij boeking DJ Show op 21 juli

Vandaag doen we 5 LED Spots cadeau wanneer je een DJ Show bij ons boekt. Deze floorspots gebruiken we doorgaans om meer diepte en sfeer in een zaal te maken. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 21juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 13: 25% korting op 55 inch LCD Scherm(en) op 21 juli

Vandaag ontvang je 25% korting op onze 55 inch LCD schermen. Deze kun je boeken wanneer je onze Videodisco of Allround VJ boekt. Ook zijn de schermen handig voor als je iets wil (laten) presenteren zoals foto's, video's of een Powerpoint. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 21 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 14: 25% korting op verlichte dansvloeren

Vandaag ontvang je 25% korting op onze verlichte dansvloeren. Deze kun je boeken wanneer je een Ambitious DJ Show boekt. Wil je een dansfeest? Boek dan een verlichte dansvloer. Deze werkt als magneet op je gasten. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 25 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 15: 25% korting op een zwart of wit podium

Vandaag ontvang je ook 25% korting op een zwart of wit podium. Deze kun je boeken wanneer je een dj show van ons boekt. Een podium nemen wij meestal mee wanneer er één of meer artiesten zoals een saxofonist of een zangeres of een live band op jouw event optreedt. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 25 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.
Bruiloft DJ Peter huren

Actie 16: gratis extra draaiuur dj/vj

Vandaag ontvang je een gratis extra draaiuur van onze dj wanneer je onze dj show of Allround DJ of VJ boekt. Al onze prijzen zijn gebaseerd op maximaal 5 draaien zonder pauzes. Heb je een feest dat 6 of 7 uur duurt? Boek dan één extra draaiuur, welke alleen vandaag gratis is. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 25 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 17: 25% korting op dj show voor borrel of receptie

Vandaag ontvang je 25% korting op onze onze dj show indien je een borrel of receptie organiseert. Dit betekent dat de tijden in de middag tot uiterlijk begin avond zijn. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 26 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 18: 25% korting ceremonie dj op 26 juli

Vandaag ontvang je 25% korting op een Ambitious DJ Show of onze Ambulante DJ indien je een trouwceremonie plant. We verzorgen dan de inloopmuziek, de entree van bruid en bruidegom, muziek bij het tekenen van de akte, het verlaten van de ceremonie en de uitloopmuziek. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 26 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 19: 25% korting op een DJ Show in 2021

Alleen vandaag ontvang je 25% korting op onze DJ Shows, mits de uitvoering plaatsvindt in 2021. Deze actie geldt alleen op onze feestdag 29 juli 2021, mits de dj show beschikbaar is en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 20: 25% korting op een videogastenboek op 29 juli

Vandaag ontvang je 25% korting op een videogastenboek. Deze kun je boeken wanneer je dj show van Ambitious boekt. Maak en ontvang mooie herinneringen van jouw feest of event met dit videogastenboek. Deze actie geldt alleen bij boeking dj show op 29 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 21: €100,00 korting op vrouwelijke dj's

Vandaag ontvang je €100,00 korting op onze vrouwelijke dj's. Heb je graag een vrouwelijke dj's achter de knoppen op jouw feest? Vraag dan een optie aan op één van onze vrouwelijke dj's. We maken graag een voorstel mits ze beschikbaar is op jouw datum. Deze actie geldt alleen bij boeking op 29 juli 2021en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 22: €100,00 korting op Banner DJ Show

Vandaag ontvang je €100,00 korting op onze Banner DJ Show. Wil je dat DJ achter een door jouw ontworpen Banner (DJ-meubel) draait? Kijk dan eens of de Banner DJ Show bij jou, de locatie en je budget past? Deze actie geldt alleen bij boeking op 30 juli 2021 en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 23: €100,00 korting op White Exclusive DJ Show

Vandaag ontvang je €100,00 korting op onze White Exclusive DJ Show. Vindt jij ook dat onze White Exclusive DJ Shows precies de uitstraling hebben voor jouw feest of event? Klik dan verder voor meer informatie. Deze actie geldt alleen bij boeking op 30 juli 2021 en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 24: 25% korting op boeking Karaoke DJ Show op 31 juli 

Vandaag houden we de laatste 2 acties. Zo ontvang je 25% korting op onze Karaoke DJ Show. Karaoke is nog steeds hot. Organiseer jij een interactieve feestavond met karaoke of een sing along avond? Klik dan verder voor meer informatie. Deze actie geldt alleen bij boeking op 31 juli 2021 en geldt niet in combinatie met andere acties.

Actie 25: 25% korting op de apparatuur van een DJ Show

Vandaag ontvang je - als allerlaatste actie van onze 25-jarige jubileum feestmaand - ook 25% korting op de apparatuur van onze DJ Shows. Boek vandaag een DJ Show naar keuze en ontvang 25% korting op de apparatuur zoals DJ-meubel, Lichtshow en Geluidsset. Klik verder voor meer informatie. Deze actie geldt alleen bij boeking op 31 juli 2021 en geldt niet in combinatie met andere acties.