Saxofonist Tim muzikaal en allround

Voor saxofonist Tim is muziek de rode draad in zijn bestaan. Als klein, nieuwsgierig jongetje luisterde hij uren naar alle bandjes (lang geleden 😉 ) die er te vinden waren van Bassie & Adriaan tot aan Earth Wind & Fire. Hij realiseerde zich toen natuurlijk niet dat zijn passie later, mede dankzij de Vrije School, ook zijn beroep zou worden. Tim werd in 2007 aangenomen op het Conservatorium in Haarlem, voorheen Alkmaar. Saxofonist Tim studeerde saxofoon, pop/sessie. Onder de noemer ‘Leading Performer‘ sloot hij deze studie in 2011 met drie 8-en af. Inmiddels runt hij met Nicole Verouden een eigen popschool en treedt hij veel op met bands en dj’s. Vele saxofonisten die als dj en saxofonist optreden spelen alleen mee op dance, lounge of deep house. Tim is echter zeer allround en speelt alle stijlen moeiteloos mee. Daardoor speelt hij veel met onze allround dj’s op verjaardagen, bruiloften en bedrijfs- en andere feesten. Onder de naam Saxy DJ speelt hij veel met Ambitious dj’s Johan, Marten, Leon, Peter en Fred. Ook valt saxofonist Tim regelmatig in voor het concept Sax Up The DJ.

  • Saxofonist Tim club
  • Saxofonist Tim bruiloft

Saxofonist Tim

ervaren en betrouwbaar

Door jarenlange ervaring op en naast het podium is saxy Tim bekend met alle ins en outs van ieder feest. Van rustige achtergrond muziek tijdens een diner tot festival tereinen met 5000 dansende mensen. Ieder optreden is anders en dat maakt en houdt het verfrissend en leuk voor Tim. Met gemiddeld 100 optredens per jaar is hij door de wol geverfd en wil graag bijdragen aan het volgende te gekke feest! Als Dj en sax speelt hij meer dan regelmatig met deze steeds meer gevraagde combi op het podium. Van festival, bedrijfsfeest en bruiloft tot lounge club! Goede communicatie, betrouwbaarheid, humor en vooral te gek saxofoonspel zijn typerend voor Saxy Tim.

 

  • Saxofonist Tim als DJ met sax op bedrijfsfeest
  • Saxofonist Tim als dj met sax op verjaardag

Saxofonist Tim

huren of boeken

Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid, prijs en/of mogelijkheden van Saxofonist Tim? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken graag een mooi voorstel.

2020 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin