Saxofonist Boris huren of boeken

Geen zorgen maar genieten?

Saxofonist Boris maakt je event gegarandeerd onvergetelijk!

Saxofonist Boris huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Voor elk type feest of evenement Saxofonist Boris
  • Unieke presentatie met led verlichte saxofoon
  • Saxofonist Boris improviseert op alle muziekstijlen
  • Professionele, vriendelijke en veelzijdige saxofonist
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Vele dj-concepten zoals dj met saxofonist
  • Speelt ook op je verjaardag of zakelijk evenement
  • Beleef de dj demo avond met Saxofonist Boris

Gegarandeerd onvergetelijk met Saxofonist Boris

Saxofonist Boris inhuren zoals voor dit openbaar culinair festival Culifeest in Gouda

Saxofonist Boris: veelzijdig, vriendelijk en veelgevraagd

Geïnspireerd door het album van Hans Dulfer’s: ‘Papa’s got a brand new sax’ startte Boris in 2003 met saxofoon spelen. In 2009 studeerde hij af aan het conservatorium in Rotterdam. Met zo'n 175 optredens per jaar speelt hij nu zowel nationaal als internationaal mee op de beats van dj’s uit binnen- en buitenland. Zo speelt hij vaak in clubs, maar ook op: festivals, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen waar zijn energieke spel en entertainment gegarandeerd voor een feest zorgen! Boris heeft met inmiddels met diverse artiesten opgetreden zoals ‘The Trammps’, ‘Sax Gordon Beadle’, ‘Normaal’, ‘DJ La Fuente’,‘Baggi Begovic’,  ‘DJ ENO-C’, ‘Dennis van der Geest’. Saxofonist Boris is bij Ambitious te huren als losse saxofonist of met Ambitious dj. Je hebt dan een avondvullende act dat non-stop lounge als deephouse als feestmuziek kan spelen. Saxofonist Boris improviseert op alles! Niet alleen is zijn muziek lekker, ook zijn verschijning mag er zijn. Casual of strak in pak, maar altijd met zijn LED verlichte witte saxofoon. Boek Saxofonist Boris alleen als je voor gegarandeerd succes gaat.

Saxofonist Boris boeken voor 50e verjaardag hier in Alfreds te Alphen aan den Rijn

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 10 jaar houdt Boris zich fulltime bezig met improviseren op vele muziekstijlen. Van House tot Straus en van Aerosmith tot Jan Smit en op alles wat er tussen zit, improviseert hij er op los. Als wedding of bruiloft saxofonist begeleidt hij graag de ceremonie en receptie en bouwt hij graag een onvergetelijk huwelijksfeest. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 16e, 21e, 30e, 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest is Boris graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

Saxofonist Boris boeken met DJ Johan Post als Sax Up The DJ

Lounge, deephouse of allround feest met dj en artiesten

 Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Sinds 2013 treedt Boris met dj Johan Post op onder de naam Sax Up The DJ. Sindsdien treden zij bijna wekelijks met elkaar op. Ze zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Dat zie en dat hoor je! Ook met andere dj's heeft Boris ruime ervaring. Wl je Boris als lounge saxofonist op de achtergrond? Geen probleem! Kortom... Veel allrounder dan Saxofonist Boris zie en hoor je ze nauwelijks.

Saxofonist Boris huren met DJ Johan Post als Sax Up The DJ hier tijdens demo avond bij Ambitious in Reeuwijk

Beleef en spreek Saxofonist live op een demo avond

Wil je een Saxofonist Boris boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Boris dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
Saxofonist Boris boeken voor optreden op exclusieve bruiloft in Gouda

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één Saxofonist Boris. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om Boris te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge Saxofonist Boris inhuren of boeken voor € 410,00

Lounge Saxofonist Boris

Prijs op aanvraag
Saxofonist Boris inhuren of boeken voor € 605,00

Saxofonist Boris

Prijs op aanvraag
Allround DJ Johan Post inhuren of boeken voor € 485,00

DJ Johan Post

€ 535, max. 5 uur non-stop
Basic DJ-Show huren of boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black and White DJ-Show huren of boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show huren of boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met Saxofonist Boris?