Saxofonist Rafaël huren voor exclusieve bruiloft

Geen zorgen maar genieten?

Trio The Royals maakt je event gegarandeerd onvergetelijk!

Trio The Royals huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Voor elk type feest of evenement Trio The Royals
  • Trio The Royals speelt op alle muziekstijlen
  • Professionele, vriendelijk en veelzijdig trio
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Speelt ook op je verjaardag of zakelijk evenement

Gegarandeerd onvergetelijk met Trio The Royals

Trio The Royals boeken veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

Trio The Royals veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

The Royals is een professionele kleine coverband die een grote variëteit aan repertoire ten gehore brengt op een aangenaam volume. The Royals speelt kan spelen zonder stroom, of met een kleine zanginstallatie en podiumlicht. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk waarbij er eerst een set buiten akoestisch wordt gespeeld en daarna nog tijdens het feest met stroom en bandverlichting binnen. In de pauze wordt er muziek gespeeld die aansluit bij de sfeer van de band en de gelegenheid. Deze band is uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare locaties zoals beachclubs, een boot of in het weiland. Tevens kan trio The Royals prima uit de voeten met alle gewenste geluidsristricties! Het ideale veelzijdige muziek trio die past op werkelijk elk feest of evenement. Heerlijke herkenbare gezellige hits & classics voor elke gelegenheid. Verwen je zelf door deze coverband te boeken met een grandioze saxofonist! Trio The Royals staat voor gegarandeerd een goed feest met een ongedwongen sfeer!

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Trio The Royals voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Trio The Royals boeken met dj voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Trio The Royals voor bruiloft inhuren met dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Trio The Royals

  

Live Duo 2 boeken voor borrel, receptie of cermonie

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 10 jaar houdt Trio The Royals zich fulltime bezig met spelen van vele muziekstijlen. Dat betekent 70's, 80's tot nu of andere genres voor op de achtergrond. Als wedding of bruiloft muzikaal trio begeleidt trio The Royals graag de ceremonie en receptie. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest zijn The Royals graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

Trio The Royals boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één Trio The Royals. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om The Royals te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Bij interesse en beschikbaarheid nodigen we je ook voor een kijk optreden.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 410,00

Trio The Royals

Prijs op aanvraag
Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 605,00

Saxofonist

Prijs op aanvraag
Allround dj boeken, huren of inhuren voor € 385,00

Allround DJ

€ 385, max. 5 uur non-stop
Basic DJ-Show erbij huren of boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij huren of boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met trio The Royals?