Saxofonist Rafaël huren voor exclusieve bruiloft

Geen zorgen maar genieten?

Duo 2 maakt je event gegarandeerd onvergetelijk!

Duo 2 huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Voor elk type feest of evenement Duo 2
  • Duo 2 speelt op alle muziekstijlen
  • Professionele, vriendelijk en veelzijdig duo
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Speelt ook op je verjaardag of zakelijk evenement

Gegarandeerd onvergetelijk met Duo 2

Duo 2 boeken veelzijdig op de achtergrond

Duo 2 veelzijdig op de achtergrond

Duo 2 als achtergrond duo bestaat uit zangeres Laura en gitarist Richard. Samen spelen zij een breed repertoire van bekende hits, op een beschaafd geluidsniveau, dus op de achtergrond. Door het afwisselende repertoire is dit muzikale duo bijna overal op haar plek. Ze treden graag op tijdens een borrel, receptie, walking diner, beurs evenement of een andere sociale gelegenheid. Daarnaast heeft dit sprankelende en enthousiaste duo een fijne uitstraling die er voor zorgt dat je feest in de juiste vibe wordt omlijst, dus zonder zorgen en met de juiste muziek. Live act Duo 2 speelt helemaal zonder stroom, indien gewenst. Dit duo is uit te breiden met een geweldige saxofonist of een coole contrabassist. Het ideale Duo die past op werkelijk elk feest of evenement. Heerlijke herkenbare gezellige en mooie achtergrond hits & classics voor elke gelegenheid.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Duo 2 voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Saxofonist Rafaël boeken met dj voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Duo 2 voor bruiloft inhuren met dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Duo 2

  

Live Duo 2 boeken voor borrel, receptie of cermonie

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 10 jaar houdt Duo 2 zich fulltime bezig met spelen van vele muziekstijlen. Dat betekent 70's, 80's tot nu of andere genres voor op de achtergrond. Als wedding of bruiloft muzikaal duo begeleidt Duo 2 graag de ceremonie en receptie. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest is Duo 2 graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

Saxofonist Rafaël boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één Duo 2. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om Duo 2 te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Bij interesse en beschikbaarheid nodigen we je ook voor een kijk optreden.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 410,00

Duo 2

Prijs op aanvraag
Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 605,00

Saxofonist

Prijs op aanvraag
Allround dj boeken, huren of inhuren voor € 385,00

Allround DJ

€ 385, max. 5 uur non-stop
Basic DJ-Show erbij huren of boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij huren of boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke ceremonie, receptie of borrel met Duo 2?