Een dj boeken in Zoetermeer met succes bij Ambitious

Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zoetermeer moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Zuid-Holland doen wij regelmatig Zoetermeer aan. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in en rondom deze geweldige stad. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Onze attente allround dj’s hebben veel ervaring bij onder meer 2B-Home, Dekker Zoetermeer, Hoeve Kromwijk, Hofstede Meerzigt, De Sniep, De Partyfactory en ’t Wapen van Zoetermeer. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Maar bij Ambitious stel je zelf de show samen die past . Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

2B-Home

trendy en hip

In het prachtige Vernèdepark in Zoetermeer vind je de toplocatie 2B-Home Event Centre. In dit partycentrum in Zoetermeer verzorgen ze met gemak een complete bruiloft, een gezellige receptie, een knallend feest, maar je kan er ook terecht voor een stijlvolle uitvaartdienst; ze creëren letterlijk voor elke gelegenheid de juiste ambiance. De moderne en sfeervolle zalen zijn te huren voor scherpe all-in prijzen en zijn geschikt voor totaal 500 personen. Zie hieronder 2 totaal verschillende drive-in show opstellingen van ons in deze locatie, voor ook 2 totaal verschillende type feesten.

 • dj Zoetermeer 2BHome truss 4-sterren
 • dj drive-in show Zoetermeer 2B Home Design meubel 4 movingheads 1
 • dj drive-in show Zoetermeer 2B Home Design meubel 4 movingheads 2

Dekker Zoetermeer

sport, party & conferentiecentrum

Ben je op zoek naar een ruimte voor een huwelijksfeest, bedrijfsevenement of verjaardag? Of wil je liever een party in een bepaald thema? Bij Dekker Zoetermeer hebben ze voor ieder evenement de juiste zaal. Ze kunnen zelfs een feestavond voor je organiseren naar eigen idee en budget. De zalen vormen een ideaal decor voor party’s van 45 tot 1200 personen. Ook kunnen de zalen goed met elkaar gecombineerd worden. Op het trendy buitenterras kan je genieten van een drankje en/of een heerlijke barbecue of buffet. Zie hieronder foto’s van een feest in het onlangs verbouwde restaurant Sweet Lake Italy en in de CD-zaal.

 • dj Zoetermeer Dekker white 4-sterren lichtshow verlichte dansvloer videodisco
 • dj-zoetermeer-dekker-banner-3-sterren-2
 • dj Zoetermeer Dekker Little Italy terras white show

Hoeve Kromwijk

geniet van de betaalbare klasse

Hoeve Kromwijk is van oorsprong een monumentale boerderij uit 1871 dat na een grote brand in 1999 weer geheel is gerestaureerd. Nu is het een sfeervol restaurant waar ook gezellige huwelijksfeesten en personeelsfeesten gegeven kunnen worden. Hoeve Kromwijk is de ideale trouwlocatie om uw bruiloft te vieren, foto’s te maken in de prachtige omgeving en uw bruidstaart aan te snijden. Je kunt bij Hoeve Kromwijk terecht voor verschillende arrangementen. Van vergadering tot zakelijke diners, van een intiem familiediner tot een grootse receptie, maar ook een walking dinner of feestavond behoort tot de mogelijkheden. Wij komen hier graag met onze attente allround dj’s om de feestmuziek te verzorgen. Zie hieronder voorbeeldfoto’s van twee totaal verschillende drive-in shows van Ambitious in het restaurantgedeelte op de begane grond. Maar ook op de eerste verdieping is het mogelijk om een feestavond te verzorgen.

 • dj Zoetermeer Hoeve Kromwijk white 3-sterren
 • dj-zoetermeer-hoeve-kromwijk-plus-3-sterren
 • dj Zoetermeer Hoeve Kromwijk banner plus
 • dj Zoetermeer Hoeve Kromwijk truss dj-meubel 3-sterren lichtshow 1

Hofstede Meerzigt

laat je eens verrassen

Verlang je naar een romantische avond? Naar een onvergetelijke ervaring? Dan ben je van harte welkom bij  Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. De accommodaties lenen zich uitstekend voor privé diners en feesten maar ook voor zakelijke bijeenkomsten en condoleances. Van kleine vergaderingen in de wijnhooiberg tot een productpresentatie in de Grote Zaal voor maximaal 150 personen. De Grote Zaal kan ook worden gebruikt voor bruiloften en feestavonden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden in de Grote Zaal van onze mooie, sfeervolle 4-sterren lichtshows in combinatie met verschillende dj-meubels. We doen ook graag voor jouw feest een passend voorstel.

 • dj Zoetermeer Meerzigt banner 4-sterren
 • dj Zoetermeer Meerzigt design 4-sterren 1
 • dj Zoetermeer Meerzigt truss 4-sterren
 • dj drive-in show Zoetermeer Meerzigt plus dj-meubel 3-sterren extra aircones bruiloft feest

De Sniep

Hotel Restaurant

Na ruim 38 jaar is Restaurant & Hotel De Sniep in Zoetermeer uitgegroeid tot een gedegen en stabiele naam waar kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan. Restaurant & Hotel de Sniep in Zoetermeer is dé perfecte locatie voor een goed ontbijt, lunch, diner of overnachting. Ook is de Sniep dé locatie voor al uw feesten, bruiloften, partijen, vergaderingen en zakelijk evenementen. Zie hieronder een foto van een show die we regelmatig uitvoeren voor Single Events in zaal Het Koetshuis.

 • dj drive-in show Zoetermeer De Sniep Exclusive White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest 1
 • dj Zoetermeer De Sniep plus dj-meubel plus lichtshow 1
 • dj-zoetermeer-de-sniep-plus-dj-meubel-plus-lichtshow

't Wapen van Zoetermeer

de nostalgie van "in de drie hooibargen"

Het prachtige authentieke pand, voorheen een boerderij, is al decennia lang een geliefde locatie voor het vieren van elke denkbare gelegenheid. ’t Wapen van Zoetermeer (voorheen alom bekend als “In de drie Hooibargen”) beschikt over sfeervolle zalen, diverse terrassen, een uitgebreide keuken, zeer ruime parkeergelegenheid en een uitstekende service met warme gastvrijheid. Ook de zorg van de kinderen nemen ze graag over, zij kunnen zich onder begeleiding helemaal uitleven op de grote speelzolder! En om een perfecte huwelijksdag in stijl af te sluiten, of misschien zelfs wel te beginnen, kan je gebruik maken van de prachtige, authentieke bruidssuites. Deze mooie suites bevinden zich boven de trouwzaal en je bent dus al gelijk op locatie. Onze dj’s verzorgen geregeld huwelijksfeesten in diverse zalen van deze sfeervolle locatie.

 • dj drive-in show Zoetermeer Wapen van Zoetermeer banner 3-sterren show bruiloft bedrijfsfeest
 • dj Zoetermeer Wapen van Zoetermeer banner dj-meubel super lichtshow met sterrendoek 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN BELEEF WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin