Een dj boeken in Wezep komt altijd goed bij Ambitious

In Wezep draaien onze dj’s regelmatig op single parties in Partycentrum Coelenhage. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Wezep moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Coelenhage

passie en vakmanschap

De hele verzorging van een bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevenement is bij het team van Partycentrum Coelenhage in de beste handen. Al meer dan 100 jaar verzorgen zij de meeste uiteenlopende type evenementen. De keuze voor een locatie is de eerste stap naar een succesvol evenement. Dat kan een personeelsfeest of huwelijksfeest zijn, maar juist ook een vergadering, presentatie of demonstratie staat of valt met de juiste keuze van de locatie. Coelenhage behoort tot de grote congrescentra en heeft daarmee haar sporen ruimschoots verdiend.

dj Wezep Coelenhage plus dj-meubel plus lichtshow

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG BINNEN 24 UUR EEN PASSEND VOORSTEL

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin