Een feest geven in Voorburg met een show van Ambitious

Voorburg is de statige voorstad van Den Haag. Als je in Voorburg een feest wil organiseren kan dat uiteraard goed met een dj, drive-in show, artiesten of apparatuur van Ambitious. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk, centraal in Zuid-Holland. In Voorburg draaien onze dj’s in het Brasserie De Koepel. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Brasserie De Koepel

monumentaal midden in het park

Gelegen in park Rust en Vreugde ligt Brasserie De Koepel, een prachtige plek voor een huwelijksceremonie. Brasserie De Koepel was de orangerie van buitenplaats Vreugd & Rust. De buitenplaats was in eigendom van de koninklijke familie. De Brasserie ligt midden in het park en beschikt over een ruim terras. De locatie biedt de mogelijkheid te dineren met een grote groep personen. In het kleine gedeelte voorin De Brasserie kan je met een klein gezelschap (tot 16 personen) intiem dineren. Je hebt daar tevens een fraai uitzicht op het terras en de mooie tuin. Binnen, in de schitterend beschilderde koepelzaal is de ruimte voor een gezellige feestavond.

dj Voorburg De Koepel

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Wil je alle mogelijkheden een keer met je eigen ogen zien? Eens per maand organiseren wij een gratis demo-avond. Gedurende deze avond krijg je een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. We maken er een nuttig avondje uit van; gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien maak je kans op een gratis drive-in show. Kom gerust een keer langs om te kijken of onze drive-in show de oplossing is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin