Een echt party dj vind je bij Ambitious

Organiseer je een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Vijfhuizen moet je bij Ambitious zijn. In Vijfhuizen zijn onze dj’s graag te gast in Groene Liede. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Groene Liede

trouw- en feestlocatie

Op nog geen 5 minuten vanaf de A9 vindt je, midden in de groene omgeving van Vijfhuizen, trouw- en feestlocatie Groene Liede. Deze locatie is exclusief te reserveren voor uw bruiloft, jubileum of een andere festiviteit. Ook verzorgen ze vergaderingen, teambuildingsdagen en groepsactiviteiten. Groene Liede beschikt over een ruime feestzaal, dinerruimte en zeer ruime tuin met terras.

  • dj Vijfhuizen Groene Liede 2x movinghead op ledzuil
  • dj Vijfhuizen Groene Liede zaal

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

Natuurlijk hebben we kant en klare pakketten. Maar we maken nog liever een mooie maatwerk offerte voor je. Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin