Een feest vieren in Venlo met een allround dj van Ambitious

Heb je trouwplannen en zoek je nog een dj voor het Bruiloft in Venlo? Of organiseer jij ook een bedrijfsfeest en zoek je nog een drive-in show? Of  Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Venlo moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee. In Venlo draaien onze dj’s regelmatig op bruiloften en bedrijfsevenementen in de Maagdenberg.

Grand Café Maagdenberg

een begrip in Venlo

Het befaamde en geliefde Grand Café Maagdenberg is een begrip in Venlo en staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Of het nu gaat om een snelle lunch, Oma’s Pot of een lekker speciaalbier. De deuren zijn zeven dagen per week geopend van 11:00 – 23:00 voor eten, drinken, een koffietafel en diverse feestelijke of zakelijke gelegenheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MAATWERK AANBIEDING

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin