Een feest in Valkenburg met een dj van Ambitious

Heb je trouwplannen en zoek je nog een dj voor het huwelijksfeest? Of organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een drive-in show? Of  Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Valkenburg moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee. In Valkenburg draaien onze dj’s regelmatig op bruiloften en bedrijfsevenementen in het Parkhotel.

Parkhotel

voorheen Kurhaus Huis ter Geul

Parkhotel Valkenburg, voorheen Kurhaus Huis ter Geul en Parkhotel Rooding, is een hotel in Valkenburg in de Nederlandse provincie Limburg. Het hotel ligt tegen het “Gebösjke” aan de Neerhem, langs de weg naar Oud-Valkenburg. Hier vind je zowel alle sfeer en rust voor een stijvol huwelijksfeest als alle faciliteiten voor een zakelijk evenement of congres. Tevens biedt de gratis toegang tot de wellness een extra gevoel van luxe en comfort.

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN MAATWERK AANBIEDING

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin