Een dj boeken in Uden doe je bij Ambitious

Middenin het gebied De Peel in Noord-Brabant ligt Uden. Organiseer je een bedrijfsfeest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Uden moet je bij Ambitious zijn. In Uden draaien onze dj’s in ’t Klooster. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

't Klooster

genieten in nostalgische sferen

Een verjaardag, familiefeest, reünie, jubileum of receptie, ’t Klooster is een unieke authentieke locatie in een voormalig klooster/pastorie. De Tuinkamer leent zich perfect voor een huwelijksfeest. Deze feestruimte is geschikt voor bruiloften vanaf 20 tot 150 personen. De Tuinkamer is uniek en grenst aan onze binnentuin die mooi is uitgelicht door lichtjes buiten in de boom. Binnen zijn er vele mogelijkheden om een mooie drive-in show te plaatsen. Onze shows met movingheads en led-verlichting kunnen de hele ruimte in vuur en vlam zetten. Zie hieronder hoe de ruimte mooi mee uitgelicht wordt door de lichtshow van onze dj.

dj Uden Klooster

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN

Elke maand organiseert Ambitious demoavond. Hier ontmoet je enkele van onze attente allround dj's, zie je alle apparatuur en hoor je onze dj's aan het werk met live saxofonist en/of vocalist. Een echt voorproefje dus van wat het op jouw feest zou kunnen zijn.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin