Voor een feest in Rhenen huur je een dj bij Ambitious

Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Rhenen moet je bij Ambitious zijn. In Rhenen draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Residence Rhenen. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Residence Rhenen

Idyllisch gelegen in het bos

In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vind je Residence Rhenen. Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch slechts op tien autominuten van de snelweg A12. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten die zowel voor zakelijke als voor feestelijke bijeenkomsten geschikt zijn.

  • dj-rhenen-residence-rhenen-truss-meubel-3-sterren-lichtshow-2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2017 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin