Voor een feest in Rhenen huur je een dj bij Ambitious

Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Rhenen moet je bij Ambitious zijn. In Rhenen draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Residence Rhenen. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Ouwehands Dierenpark

zoo avontuurlijk

Geniet  samen met je vrienden, familie of collega’s van een compleet verzorgde dag vol dierbare ontmoetingen.  In Ouwehands Dierenpark kan je een spetterend feest vieren en de gasten op een spectaculaire manier verwelkomen. Hef dan samen het glas bij de Afrikaanse leeuwen, drink een cocktail in de jungle of breng een bezoek aan een exclusieve zeeleeuwenshow! Speciaal voor groepen vanaf twintig personen zijn er een aantal arrangementen samengesteld. Hier zie je onze drive-in show in het nieuwe Pandasia.

dj drive-in show Rhenen Ouwehands Dierenpark Black & White Show 2 bruiloft bedrijfsfeest

Residence Rhenen

Idyllisch gelegen in het bos

In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vind je Residence Rhenen. Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch slechts op tien autominuten van de snelweg A12. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten die zowel voor zakelijke als voor feestelijke bijeenkomsten geschikt zijn.

  • dj Residence Rhenen Koetshuis banner black & white show 1 bruiloft bedrijfsfeest
  • dj-rhenen-residence-rhenen-truss-meubel-3-sterren-lichtshow-2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin